joaxii Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 nadszedł doroczny dzień kontroli życia wewnętrznego. skulone czai się ostrząc komórki aż dni staną się puste a świat się zamknie za szybą akwarium ten klekot godzin doprowadza mnie do szału natarczywie pyta o czas – a ja nie wiem czy wciąż jest czy już wyciekł ze mnie ten który minął wyrasta z tyłu jak guz. kradnie perspektywy. wiosny nie będzie.
joaxii Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w życiu nie podejrzewałabym pani Doroty o kradzież!!!
Jerzy Rybak Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 tu tak" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tu: http://poezja.interklasa.pl/debiuty/viewtopic.php?id=50263#dol podziwiam Pana wyczucie, zaprawdę. przepraszam Autorkę za prywatę - ale nie mogłem się powstrzymać
Jerzy Rybak Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słabe są twoje argumenty. co to ma do rzeczy, że jeden tekst mi się spodobał, a drugi nie. tobie nie podobają się oba teksty, albo oba podobają, bo zarzucasz mi, że tu skomentowałem tak, a tu tak. ale to chyba mój gust, nie twój. komentuj tekst, a nie mnie. a co do wyczucia - to że mam je inne od ciebie, nie oznacza, że jest złe. przeciwnie - twoje jest dobre i moje jest dobre, bo prawda obiektywna nie istnieje. bywaj. o mój boże, liczę na joaxii. ja jestem zbyt nerwowy. SERDECZNIE
Oxyvia Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zboczeńcy to ci, co sami ze sobą przed lustrem... ;-)
Oxyvia Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zboczeńcy to ci, co sami ze sobą przed lustrem... ;-) pani o sobie mówi ? O sobie? Nie. Skąd ten pomysł?
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 to jest czas tego pana czy Twój Joaxii? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Dorma Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Czasami wydaje mi się, że znasz się na bilogii lepiej niż ja. Twoje wiersze to jakby przekrój wszystkich organów człowieka, spojrzenie od wnętrza. Tylko czemu znów tak pesymistycznie na koniec? Wiosna już jest, zamiast zimy :)
joaxii Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mój. W tym tekście nie ma żadnego pana :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mój. W tym tekście nie ma żadnego pana :) pan poprzez "psi" mi tu się wgryzł jak w noce dni a w real'u "pis" a w shroedingerze był kot, którego nie wierzę z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi