Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Bardzo lubię fioletowe bratki :) Śliczne :)
    • Ciekawie napisane.   Jak setki innych wierszy wielu, wielu ludzi, którzy nie umieją rozmawiać, bo im tak wygodniej, a potem piszą, że to smutne.  A każdy z nich chciałby być rozumiany, doceniony itd itp. Pzdr.
    • Erozja jest procesem.   Ale czy decyzją?   Woda drąży skałę.   A czy pyta o zgodę?   Ona jest i będzie.   Drąży   Po kropli.   Po wieku.     Skała nie ma języka.   Ma kształt.   Nadany.   Nienaturalny.   Rzeźbiony.     Powstaje kanion   Czy chciał nim być?   Mówią: "cud natury".   Nikt nie mówi: "rzeź".   Bo rzeź wymagała świadka.   A woda nie zeznaje.   Pusty.   Głęboki.   Podziwiany.   Ktoś wrzuca kamień   Na szczęście.   Czy myśli, że   rzuca nim w ranę?     Czy siebie tak postrzegamy?
    • @EsKalisia Jestem... Czy napewno...   Pozdrawiam serdecznie  Miłego wieczoru 
    • Nie ma mnie, kiedy nie ma Ciebie, choć pragnę wstać, paraliż bierze. Chcę zobaczyć Cię w mym serialu, lecz ten serial toczy się w głowie. W głowie, w głowie, w głowie, tej głowie! jestem piórem bez atramentu grą wideo bez klawiatury moja powieść dotrze do celu? czy moja gra skończy się dobrze? kiedy tutaj brakuje Ciebie symulacja chłonie nieżycie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...