kall Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 kąty ścian patrzą podejrzliwie - nie dla nich zabawa w chowanego one mają zawsze to samo miejsce gdyby miały się gdzie ukryć już dawno nie byłoby mieszkania - podłoga zrównałaby się z sufitem tak bezczelnie tak bez okien - warczą klamki drzwi co nie znoszą prozy uporczywie zaglądającej przez dziurkę od klucza i wieszak jakiś zimny ludzie nie rozumieją że w domu nie lubi się ciszy - tu należy powiesić płaszcz i zakaszleć
Jerzy Rybak Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 BARDZO mi się podoba.ludzie nie rozumieją że w domu nie lubi się ciszy - tu należy powiesić płaszcz i zakaszleć - więcej takich fraz proszę. i dziękuję, wiersz - z przyjemnością - przeczytałem dwa razy.
Gość Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 mnie też sie PODOBA . dziękuję. pozdrawiam.
kall Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 ooo, rozpieszczacie dzisiaj nieszczęsne kaliny, rozpieszczacie ;) jerzy - prawdę powiedziawszy to wers przez ciebie przytoczony napisałam już dawno. po niewielkiej modyfikacji postanowiłam umieścić go w poincie specjalnie dla niego stworzonego utworu. no i voila. miło, że wpadłeś :) kamila - ależ proszę. ;) pozdrawiam kal.
Nata_Kruk Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Kolejny, obok "Porannej audycji", inny wiersz... i przez tą odmienność ciekawy. Czuć to zimno, nie powiem. Wers..."warczą klamki itd..." zapisałabym... klamki warczą u drzwi - nie znoszą prozy.. itd...(bez co) Za wiersz i tak zostawiam plus... Pozdrawiam... :)
kyo Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 bardzo ciekawy, ale czytam bez tych "beznamiętnych wieszaków" bo okropne! takie pisanie lubię;) pozdrawiam
Anna_M. Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 świetne z zastrzeżeń może jedynie szyk wersu "warczą klamki drzwi..." - nie napisałabym tego przestawnie, ale to szczegół... ale naprawdę świetny wiersz pozdrawiam
kall Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 witam w poniedziałek orgowiczów i bardzo dziękuję za wizyty nata: kiedy ja nie chcę przesadzić z myślnikami. uwielbiam je, ale lepiej korzystać z umiarem ;) kyo: no ok - na to mogę się zgodzić. może być zimny? :> anna: jeśli nie zrobię przestawienia, to trzeba będzie użyć myślnika, a o tym już pisałam wyżej. a świetność skrzętnie chowam ;) pozdrawiam kal.
Rekomendowane odpowiedzi