Viljar Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Jestem jak wiersz: - ubrana w symbole i kolczyki alegorii. Interpretujesz mnie Wielki Znawco Poezji. Odczytujesz z moich oczu ironię, analizujesz strofy pełne ognia i lodu. Kawałek po kawałku zdejmujesz ze mnie rzeczywistość I zostaje tylko mgła.
fr ashka Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 pomysł jakiś jest wykonania się nie czepiam, bo misie nie chce ale nie zgadzam się z tą mgłą, znaczy z pointą (odnoszę to dosłownie do wierszy) pozdr, frr ;) aha, i tytuł- jakoś za bardzo mi do treści pasuje... heh może głupio to brzmi, ale inaczej tego nie napiszę ;)
Jaro Sław Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 A mnie tak akurat leży ten wiersz, taki sexowny, i taki - w sumie ja tak czasem na niektóre kobiety patrzę.... Może nie do końca mgła zostaje, powiedzmy mgła "wszystko" kryje (to jest w moim przypadku i nic się nie sugeruj).... Pozdrawiam
pathe Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 fajny pomysł. wykonanie mogło być lepsze al w sumie jest i ironia i kobiecość. nieźle.pozdr:)
Jerzy Rybak Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak wyżej. i jeszcze: wiersz? nie serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi