Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 jesienią poeci snują się za słowami chuchają na zziębnięte wieczorami w szarych pelerynach odkładają na zaś frywolne metafory nie używają różu ani zieleni zakochani w puentach z poblakłych fotografii bujają w pożółkłych liściach
M._Krzywak Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Nie wszyscy, nie wszyscy :) Fachowa robota - ale czy liście uniosą taki ciężar? Tych metafor, i takich tam. Fajne, pzdr., Michał.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Dz, Michale, wirtualne liście uniosą wszystko i takie tam też. Pozdrawiam, Stefan.
M._Krzywak Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie nie podźwigną :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Coś dopiszę i podźwigną.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 pomyliłeś się Stefek pomyliłeś i już czasem wśród brązów przweśwituje róż :) Pozdrawiam Jacek
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 gdy kucnę za drzewem zrobić co trzeba twe brązy mój róż frywolnie zaćmi i cóż powiesz mój miły? - że brązy róż omamiły? Stef, u ciebie jak zawsze- mini słów, makro treści pozdrawiam ciepło ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku, muszę wzmocnić okulary, albo może organoleptycznie? Pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stasiu za poetyckie i frywolne, i leśne stanowisko w sprawie. Pozdrawiam. Stefan.
egzegeta Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Panie Stefanie przepraszam za poniższą adaptację do mojej młodości i pracy jako geodety ale tak mi sie cholernie skojarzyło: jesienią geodeci snują się na polach chuchają na zziębnięte czasami w szarych pelerynach odkładają na zaś frywolne chaty nie używają różu ani zieleni zakochani w procentach z poblakłych etykiet czytają swój los Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny wiersz, lubię geodetów, bez nich, ich teodoliotów, niwelatorów, łat, tyczek, nie umiem budować mostów, przeprosiny odrzucam-niepotrzebne, pozdrawiam, Stefan
egzegeta Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uuuuu.. , kiedy to było tyczki, łaty, taśmy, pryzmat itd. - oczywiście za moich czasów. Dziś technologia total station króluje Panie Stefanie, a na taki super nowoczesny tachimetr zmotoryzowany bezlustrowy TRIMBLE S6, który może być sprzęgnięty z odbiornikiem GPS a dokładność pomiaru odległości 2500m mierzona jest z dokł. 1 mm , to ja mogę sobie tylko popatrzeć, bo to już nie moja epoka. Ale o czym ja tu .... Pozdrawiam serdecznie brać inżynierską:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 No wiem, te bajery na budowie Estakady Gądowskiej we Wrocławiu geodezjusze stosowali, i na innych, ale klasyka..., pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba się. Ale poetki jesienią zaczynają używać różu:) PozdrawiaM.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Róż jest o.k. tam i owam. Dz.
Marlett Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owam-to może nie!
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Owam jest o.k.
Rekomendowane odpowiedzi