Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Niby wszystko się spełniło, Tak jak być powinno...było, Wszystko ładnie, ale czuję, Jednak czegoś mi brakuje. Byłaś jakby w innym miejscu, Byłaś jakby w jakimś przejściu, Gdzieś pomiędzy ziemią...niebem, Ja zostałem sam, bez ciebie. Czy się dowiem o czym myślisz, Kiedy wiem, że obok nie śpisz? Słyszę bicie twego serca, Lecz ty jesteś nieobecna. Choć oddajesz mi się ciałem, Twoich myśli nie poznałem. Mówisz , nie dam ci wszystkiego. Czyżbym nie był godzien tego? Wybacz moje podejrzenia, Wybacz moje posądzenia. Jedno tylko mam pytanie, Przyjaźń to jest, czy kochanie???
    • szukałam ciebie przez całą wieczność byłeś zbyt idealnym kawałkiem wszechświata mężczyzna utopiony w poezji wyrzeźbiony na progu iluzji z piórek i puchu błękitnych koralików /powinnam wiedzieć/ zauroczyłeś mnie przypadkiem nie wierzę w cuda nie ufam cieniom nie tęsknię wyczułeś jak się wymykam z objęć walczyłeś pomyślałam poczekam otumaniałeś mnie słowami gdzie się uczyłeś podrywania czytając listy wciąż się śmiałam pod stertą wierszy złagodniałam słowa pod skórą popłynęły i pozostały jak ornament opłynąłeś mnie szeptem pieściłeś skrzydłami delikatnie jak anioł ostatni upadły    
    • @poezja.tanczy Dziękuję za poświęcenie uwagi i pozytyw.
    • @iwonaroma "Zrób to sam, wykonaj to własnoręcznie." Coraz mniej osób rozumie wartość tego.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To najłatwiejsze. Nie trzeba długo ćwiczyć, żeby być mistrzem. Już małe dzieci to potrafią.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...