Marlett Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 stojąc na wielkiej kuli zapatrzona błądzę impulsami nieskończony wszechświat odurza magiczne myślenie znika powierzchowność przeczucia wymuszone poznania zacierają zmysły przeważają bajeczne przeciwności zbawienne nastroje pobudzają pragnienia łagodną linią dążą w objęcia morfeusza tylko w snach- ucieczka
M._Krzywak Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 2 pierwsze wersy - za dużo 1 osoby, i puenta do wymiany, albo do wycięcia. I "kraŁowacieją" :) Takie uwagi scricte techniczne. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 stojąc na wielkiej kuli zapatrzona błądzę wszechświat nieskończony magicznie odurza myślenie Marlett, bez obrazy ale misie tak: coby nie było za dużo czasown. w 1 osobie... wiesz, ostatnio stwierdziłam, że nawet sen nie daje spełnienia, zawsze gdy już mam cos osiągnąć w podświadomości sennej szukam pieniędzy, które zawsze są u kogoś, nie u mnie, wiesz jakie to straszne... ale twoim snom dobrym życzę spełnienia. ES
Marlett Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre podpowiadanie w cenie.Dziękuję.Lecę naprawić. Koszmary czasem budzą. A dobre sny nie zawsze spełniają się. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał,dziękuję z bezcenne uwagi:))) Serdecznie pozdrawiaM.
M._Krzywak Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 stojąc na wielkiej kuli zapatrzona błądzę - stojąc nie da się błądzic nieskończony wszechświat - to jest pleonazm raczej... a tak: będąc na kuli błądze czasami wszechświat odurza zmyśleniem ???
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 mozna błądzić myslami, bo o to tu chodzi.... he he czyż nie?
Marlett Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście,chodzi o błądzenie myślami.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 stojąc na wielkiej kuli zapatrzona błądzę w impulsach wszechświat odurza magiczne myślenie znika powierzchowność przeczucia wymuszone poznania zacierają zmysły zbawienne nastroje pobudzają pragnienia łagodną linią dążą w objecia morfeusza tylko w snach- spełnienie ///////\\\\\ ja bym to tak Twoje wiersze balansują właśnie pomiędzy niebieską a czerwoną pigułką ciekawie to zapisujesz
Marlett Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Tomaszu,dziekuję za pomoc.Klaruje się. Co do pigułek.....może lepiej nie rozgryzać,bo gorzko jak w relacjach międzyludzkich. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi