Beata_Silver Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 istota społecz nie istniejąca istot nie dużo myśli markot nie mówi zegar a ja tu taj landię zwiedzam cicho ością zadławiona
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciekawie tutaj w Pani świecie. po doba win szuję za myśl
Beata_Silver Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki ba rdzo ;) Pozdrawiam bardzo serdecznie :]
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Panią. Powiem, że całkiem dobra robota z tym wierszem. Czytając pierwszy raz zaciekawiło mnie to torturowanie wyrazów;-) i cała gra z tym związana- na tym poziomie fajnie, potem pojawiło się podejrzenie, czy aby treść nie ucierpiała kosztem formy ( w przypadku takich zabiegów łatwo się zapędzić w układ" cos kosztem czegoś"), przeczytałam uważnie drugi raz - i uspokoiłam się- według mnie proszę Pani bardzo ciekawy utwór, czyli, że warto ryzykować;-) Pozdrawiam
Beata_Silver Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję Państwu za komentarze. Ja lubię ten wiersz i uważam, że jesy niezły, chociaż muszę przyznać szczerze, że bardzo trudno się go recytuje. Jeśli chodzi o pretensjonalność słowa "społecz", nie zastanawiałam się nad tym, kiedy pisałam wiersz. Chciałam bardziej zadbać o dwuznaczność strof: "istota - społecz nie istniejąca" lub "istota społecz- nie istniejąca) Taki był mój cel i wydaje mi się, że osiągnęłam go. Pozdrawiam bardzo serdecznie :]
Rekomendowane odpowiedzi