Pan_Fei Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 samotne kobiety u których zwykłem sypiać mówią że chwila umiera gdy ją dostrzeżemy biało i sam już nie wiem czy to przez łzy - tak po prostu czasem przywołuję wspomnienia w nadziei że stać mnie jeszcze na miłość teraz zawsze musi nam wystarczyć
ot i anka Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 heh, muszę powiedzieć, że mi podpasowało...trafne, niestety:) pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 No, mamy tu znanego Lovera, co ujawnia, zgodnie z trendami, t/f/ajne zdarzenia. Opamiętawszy się gasi i się utajnia spryciarz zgrabnemi zwrotkami. Pozdrawiam Grzegorzu.
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 więc zgaś chociaż światło.... jakże to wymowne w ustach tego co musi mu wystarczyć... dobre! pozdr, ES
M._Krzywak Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 To jest chyba utwór nie do jednego odczytania - ciągle coś mi wpada nowego do glowy, a czytam już któryś raz - więc nic nie będe rozkladał, bo i po co ? Jest jaki jest - jest wiersz. Pozdrawiam.
Agnes Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 w tym utworze bardziej przyciąga to co chcesz powiedzieć niż sam tekst. wieloznaczności czekają nas na każdym kroku. tytułowe fotografie tak bliskie każdemu z nas i smutek. tak, Iza ma rację, że to smutny wiersz. teraz, zawsze musi nam wystarczyć chociaż to. pozdr.a
Pan_Fei Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, widać podłość (liryczna) zawsze w cenie ;) pozdr. Fei
Pan_Fei Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że podmiotowi przydałoby się oberwać po uszach za te wszystkie 'fajne'. Byłoby sprawiedliwie, a i może wiersz wyszedłby z tego 'fajniejszy' ;) Serdecznie Stefano- wyglądam Twoich G.
Pan_Fei Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki serdeczne ;) Pozdrawiam Grzegorz
Pan_Fei Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli się podoba, to nie ma po co, jeśli nie... to tym bardziej;) Dzięki za odwiedziny, zwłaszcza, że dawno mnie tu nie było :) Serdecznie/ G.
Pan_Fei Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grzegorzu, zagrałeś mi na nosie tym wierszem, za każdy z tych wyboldowanych wyrazów/zwrotów zazwyczaj mam ochotę dusić, a tu czytam i... nie mam;) Tak przy okazji - musisz chyba kochać foto, zgrabnie dryfujesz w stronę tej symboliki; smutny wiersz, tak przy okazji dodam, pozdrawiam Cię serdecznie/iza Izo, ‘zagrania’ jak najbardziej celowe. Myślę, że znasz już mnie/moje teksty na tyle, żeby się przyzwyczaić do tego typu ‘kwiatków’ (choć, przyznam szczerze- aniołów trochę się, jeszcze, boję ;). Liczę, że dasz mi znać, kiedy przekroczę cienką granicę kiczu, póki co Pozdrawiam Cię Serdecznie Grzegorz
Pan_Fei Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, tym większe, że dawno Cię u siebie nie widziałem (choć może to ja, po prostu, ostatnimi czasy rzadko tu bywam ;) Serdecznie Fei
Pan_Fei Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kłaniam się Fei
Espena_Sway Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Grzesiu, zgrabny wiersz w Twoim stylu, co tu się czepiać, tylko wspomnęchwila umiera gdy ją dostrzeżemy i teraz zawsze musi nam wystarczyć klimatycznie, pesymistycznie - lubię. serdeczności Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 puenta JAK Z BICZA STRZELIŁ, DOBRY AKCENT NA KONIEC dla mnie to dobry wiersz pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Potwierdzam słowa Stasi i zostawiam plus. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi