Lilianna Szymochnik Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Pani Ola sąsiadka drzwiami moja zawsze była bardzo zaciekawiona, takie już miała z nawyku skłonności, od dzieciństwa z tego przyrodzenia, a naturę taką miała to ciekawości w każdy kąt musiała zaraza zbłądzić wszędzie jej było pełno osobą wokoło wszystko wiedzieć chciała o laboga! na strych nawet wchodziła,na komin aby swoim oczom nacieszyć widoki widziałem ją w piwnicy,na podwórku, na ulicy w sklepie,na rynku,na policji, wszędzie wtykała swój wścibski nos w miejscu usiedzieć w jednym,nie mogła zawsze słyszałem jej szybki w rytm krok donośny głos i mówiącą tylko do siebie, z tej ciekawości wpadła kiedyś?Pod pociąg jak? to się stało, nikt tego nie wie? diabelska ciekawość zgubiła kobietę, co tam szukała?To ciekawe? - zapewne siebie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Choć już wszystko obszukała szukać dalej zamierzała bo jej mało było tego więc szukała swoje ego.
Rekomendowane odpowiedzi