Niewierny Tomasz Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym tego nie zmieniał, po pierwsze "do ustalenia" to bardziej uprzedmiotawia "to" życie, a "negocjacje" moim zdaniem brzmią bardziej otwarcie, nie zamykają tak miniaturki.
fr ashka Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale właśnie o to chodzi, że z tą ceną to jest takie oklepane... ale chyba tylko dla mnie z tego co widzę... ja bym coś bardziej niecodziennego dała (gdybym wiedziała co...) ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 słabo Łejeczko bez mocy której się trzymasz w opisowych ale jak na Twoją miniaturę i tak mi się podoba wyzwanie bo nie widać u ciebie tak krótkich tekstów wieczności. Bielaczek:*
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym tego nie zmieniał, po pierwsze "do ustalenia" to bardziej uprzedmiotawia "to" życie, a "negocjacje" moim zdaniem brzmią bardziej otwarcie, nie zamykają tak miniaturki. w sumie masz rację, też jakoś lepiej mi brzmi pierwsza wersja. zostawiam narazie bez zmian.
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale właśnie o to chodzi, że z tą ceną to jest takie oklepane... ale chyba tylko dla mnie z tego co widzę... ja bym coś bardziej niecodziennego dała (gdybym wiedziała co...) ;) wiesz, cena to nawiązanie do ogłoszenia. być może kiedyś zmienię, narazie nie mam pomysłów :/
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bielaczku, zdaję sobie z tego sprawę, ale muszę próbować innych form, treści. jak napisałam potrzebuję eksperymentów serdecznie Łejeczka :*
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pilnie poszukuję życia oferty tutaj wierszem dyskrecja mile widziana
Tali Maciej Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 ciekawe, ale jakoś takie eksperymenty nie w moim guście wole twoje "normalne" teksty pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pilnie poszukuję życia oferty tutaj wierszem dyskrecja mile widziana dziękuję Panu za kilka uwag, kto wie może się przydają serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maćku, rozumiem. tylko, co masz na myśli pod 'normalnymi', formę prozowatą? widzisz, żeby się rozwijać, trzeba próbować różnych form, ponieważ po jakimś czasie ta 'nasz forma' może nam iść zbyt łatwo ;) serdeczności Espena Sway :)
teraa Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 słyszłem już cos takiego. tamto też mi się nie podobało niestety nowatorskie to nie jest pozdro
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spoko, dopiero zaczynam 'studiować' miniatury fajnie, że wpadłeś serdeczności Espena Sway :)
egzegeta Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 ja bym problem skrócił do dwóch wersów: poszukuję współ do życia
Espena_Sway Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, ciekawa propozycja, dzięki za przemyślę, serdeczności Espena Sway :)
JACEK KAWECKI Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Espenko a może tak Pilnie poszukuję życia cena nie gra roli
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 można sobie zrobić- całkiem to proste i przyjemne :)(przepraszam za trywialność:P) zgrabne.plus:) pozdrawiam
pathe Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Espenso wiem, że tutaj miał się kryć jakiś głębszy sens- być może, że nie każde życie jest życiem a tylko wegetancja takowa forma jednak nie jest w moim guście.pozdr:)
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Espenko a może tak Pilnie poszukuję życia cena nie gra roli Jacku, Twoja propozycja również jest ciekawa. dzięki za :) serdeczności Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, naprawdę cieszę się, bo to pierwsza miniatura :P serdeczności ES :)
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, dzięki za szczerość ;) serdeczności ES :)
Rekomendowane odpowiedzi