Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Ognisko...miłości"
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kiedy zaczynalam czytac myslalam ze wiersz bedzie lepszy..Ale ostatnia strofa jest beznadziejna..Liczylam na cos lepszego.. Wiersz niby cos w sobie ma, ale nie to co trzeba..
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziwie się Twoim słowom co do ostatniej strofy, celowo niezgrabna infantylna... naiwna... jak cały utwór, nie wiem co jest w niej 'najsłabszego'... Oczywiscie nie mam zadnych pretensji, zwykła ciekawosc pozdrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesli ten wiersdz mial byc celowo infantylny i naiwny to moim zdaniem nie wyszlo.. Wydaje mi sie ze ten wiersz jest infantylny i naiwny dlatego ze pan go nieswiadomie takim uczynil Moim zdaniem nie wyglada to na celowy zabieg
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moim zdaniem nie wyglada to na celowy zabieg To Twoje własne zdanie i szanuję je... niestety mija się z prawdą. Pozdrawiam
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam panie Michale,doskonale pana rozumiem,bezsilnosc dziecka zmuszonego do biernosci.Ktos kto tego nie przezyl nie jest w stanie tego czuc.wiersz bardzo mna poruszyl,wiec biore go do ulubionych. pozdrawiam,M+A
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moim zdaniem wlasnie ten kto przezyl umie stwierdzic czy wiersz oddal nastroj i uczucia czy nie..
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ogolnie mam mieszane uczucia: rzucić się jak pomylony lat masz z tuzin serce stuka w rytm zwyczajny Co nie zmienia faktu,ze mi sie to nie podoba ;) Rozumiem temat(mam taka nadzieje ;), wazny i poruszajacy, pomysl na wiersz tez ciekawy, ale moim zdaniem realizacja pozostawia sporo do zyczenia,tj. idealu ;)
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 powiem tak: najpiękniejsze i najlepsze wiersze powstają na podstawie własnych odczuć autora.. jeśli Pan Panie Michale czegoś nie przeżył, to raczej nie jest Pan w stanie tego wyrazić.. nie podoba mi się w ogóle.. i zgadzam się z Panią D. temat Pana przerósł.. pozdrawiam Emilka ps. żeby Pana uprzedzić, tak, jest to moje indywidualne, subiektywne zdanie..
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 płynąca z utworu dziecięca naiwność jest wręcz urzekająca (+)
Bartosz_Cybula Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Celowa niezgrabność powinna być zgrabna.
Rekomendowane odpowiedzi