sickness Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Idze rzeczywistość oddaję tylko w twoje ręce - obce miasta są ucieczką od ciężaru zakłóceń czas wydłuża ramię działania i zatacza łuk dokoła terenów które kiedyś były nasze i takie powinny być dziś uczę się zapominać i leczę na wspomnienia których plecy wciąż widzę przed sobą ale idę i staram się być kimś dla innych zapełniam puste przestrzenie między palcami u stóp arkad kolejnych dni
teraa Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 ładne. konkretne, w zasadzie bardziej refleksyjne niż smutne. czekałem na świetną pointe dostałem poprawną.
sickness Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Z puentami często miewam problemy. W sumie skomplikowane są bestie ;)
taka marysia Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 bardz dobry wiersz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie perfect. respect :p
Espena_Sway Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 przyzwoicie, nawet dobrze. qrde, nie ma się do czego doczepić ;). w ogóle, to chyba zabiorę sobie. serdeczności Espena Sway :)
51fu Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 rzeczywistość oddaję tylko w twoje ręce - obce miasta są ucieczką od ciężaru zakłóceń czas wydłuża ramię działania - zatacza łuk dokoła terenów które kiedyś były nasze i takie powinny być dziś uczę się zapominać i leczę na wspomnienia których plecy wciąż widzę przed sobą staram się być kimś dla innych zapełniam puste przestrzenie między palcami u stóp arkad kolejnych dni Gniewasz sie? Przejrzyj sobie moja wersje, moze cos Ci sie w niej spodoba. Mysle, ze przy luku "dokola" bedzie lepsze od ''dookola'' - to tylko moja opinia."Ále ide i" zupelnie niepotrzebne. Zabawy w przerzutnie to juz kwestia Autora; jedni lubia, inni nie. Pozdrawiam. // 51
Jego Alter Ego Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 zabieram Adamie,pochwalam i pozdrawiam:) martyna
sickness Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Dziękuję płci pięknej za miłe słowa ;) 51fu -> Nie gniewam się ;) Twoje propozycje przemyślę i na pewno zmienię dokoła. Dzięki. Pozdrawiam
dragon-fly Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ciepła nostalgia, wyciszona i spokojna, miło się czytało. Nie tylko dlatego, że akurat pada :) To najbardziej, nie wiem dlaczego : "ale idę i staram się być kimś dla innych zapełniam puste przestrzenie między palcami" Zachwytu ;)
Czarna Perła Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 ujmujący.. :) serdecznosci cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi