Amelija_Em. Opublikowano 29 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Oddanym. da vincim pomysłem obraca tęczówki niesie skrzypiące pamiątki po spiralnych schodach.patrząc półmrokiem zakurzonych gratów w prostokąt stu-dni jak za ciasna walizka od środka wzdłuż i wszerz stukają kontury sepiowanej postaci tekturowe spodnie wypychają kolana zaraz zejdę do ciebie kochanie
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 dobry tekst, choć tak jakby czegoś brakuje, jakiegoś uzupełnienia no ale to już może narzekania moje tylko, więc daję plusa i szybko umykam ;-). Pozdrawiam, Gaspar :-).
Amelija_Em. Opublikowano 29 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 buziaki dla umykającego ...plusa.
Veronique Sijka Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 tekst dobry ale mam dwa zgrzyty 1"sepiowanej postaci" - nie gra z długością - źle się czyta ten fragment 2." kochanie" - zbyt duża odskocznia od całości tekstu- zmianiłabym zakończenie serdeczności v.
Amelija_Em. Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 1"sepiowanej postaci" - nie gra z długością - źle się czyta ten fragment ma nie grać , ponieważ sepiowana postac sugeruje inny swiat , w który pociągany jest podmiot.. a 2." kochanie" - zbyt duża odskocznia od całości tekstu- zmianiłabym zakończenie- dlatego kontynuując ----> powrót do tego drugiego zastanawiam się czy jest na tyle czytelny ten mój wybryk ,że taki właśnie koment. dzieki . całki
Czarna Perła Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. punkt pierwszy i drugi to dla mnie najfajniesze momenty w tym wierszu, cały na plus cz.p.
nomeydon Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 bardzo podoba mi się twoja stu-dnia, przeurocze... oddzwiek - barwny , żywy - zakończenie stawia fajnie na nogi - duzy plus pozdrawiam
Amelija_Em. Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 dzięki za wczytanie. Nomeydon-nie ma to jak życiowe wybory,nie?
Rekomendowane odpowiedzi