Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Sklep, klientka, Łabuń Mały, pani pyta - są sandały? Lecz sprzedawca idiota tak popędził jej kota aż jej laczki pospadały.
ula Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 tym sposobem towar nowy wciąż ma non stop i gotowy do sprzedania od niedzieli pan sprzedawca się weseli twierdzi że w Łaboniu Małym kwitnie mu interes cały!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 W cieniu sandałowca stoi smutna owca czeka na trzewiczki na swoje raciczki i tu jest dylemat więc się autor pyta - owca ma racice czy może kopyta?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 A ja nie chce milczeć i Ciebie tez proszę byś mi powiedziała czy owca kalosze będzie chciała nosić gdy nam jesień złota poleje deszczami i naniesie błota
HAYQ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Raz widziałem, jak Baca Włożył owcy kalosze. A co później z nią robił... Nie każ pisać mi... proszę.
HAYQ Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Masz rację, to plotka, Lecz jak ją słyszałem, To czy płakać, czy śmiać się Sam już nie wiedziałem. Dlatego temat kończę, Jakby go nie było... Bo jak Baca mnie pozna, Pewnie da mi w rylo.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Niezła z niej strojnisia w wełnę przyodziana chce kalosze z „Ryłka” musi zmienić pana bo ten jej obecny to żadne panisko skoro ją bez butów pędzi na pastwisko.
Rekomendowane odpowiedzi