Jego Alter Ego Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 wiedziałam że z czasem ta różnica się zatrze. że zatrzemy i czas. owszem kojarzy mi się ten słodki zapach z jakimś nie dopilnowanym dzieciństwem kiedy byłaś bardziej koleżanką i ratowałam cię przed nocą bez dymka. przed nocą w ogóle. i ratowałam dość naiwnie. ale mam po tobie prosto linijność i proste włosy małe paznokcie długi język nie mogę więc niczego żałować.jeśli już mam umierać to tak przewrotnie jak ty żyjesz
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=40541 jedynka:)
ot i anka Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 no mnie się podoba, chociaż prostolinijność i proste włosy mi zgrzytają tak blisko siebie. ale poruszające, masz talent, stara:P
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. człowiek coś swiadomie robi a innym zgrzyta...:((
dragon-fly Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Mi nic nie zgrzyta, wszystko na swoim miejscu. Wiersz skojarzył mi się z "bajką" Macieja Wojtyszko- "Zwierzątko mojej mamy". Zabieram go. :) Zachwytu.
ot i anka Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, Wojtyszko! zwierzątko mojej mamy!:) trochę podobne, tylko tamto było śmieszne...
dragon-fly Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, Wojtyszko! zwierzątko mojej mamy!:) trochę podobne, tylko tamto było śmieszne... Śmieszne, ale pod maską już mniej. :) Tak mi sie wydaje. Pozdrawiam.
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 dziękuję Ważce za komentarz no dobra Ance też dziękuję:P
Jego Alter Ego Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 a wiesz Asiu ze to gut ajdija z tym rozdzieleniem ale wers co Ci sie nie zostawiam bo mi sie i pasi mi:) dzieki cmok
Jerzy Rybak Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 dziwne te zabiegi z nie i prostotą. przeczytałem oba teksty, żeby jakoś zrozumieć PL. nie jestem przekonany - czy owe jakoś zaspokaja moją czytelniczą ciekawość/przenikliwość. Rozumiem: minibunt, który niby ma udawać dojrzałość. Historia z serii: PL i ‘niezbyt miły’ rodziciel, czy tak? Nie potrafię zająć stanowiska – wierszyk – według mojej prywatnej miary - raczej średni. Jeśli zaś idzie o to, co się dzieje na org.padole – całkiem przyjemny, powyżej przeciętnej. Nie wiem.
degrengolada Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 z dwóch części bardziej podoba mi się I., jednak II. jest świetnym dopełnieniem. na pewno trzeba je czytać razem, osobno tak nie brzmią. jestem jak najbardziej na tak. doczekamy się III.? pzdr d.
Jego Alter Ego Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie wiesz,zamotałeś się:)
sickness Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Ta prostolinijność i włosy i paznokcie faktycznie jakoś zgrzytają. O śmierci kursywą też coś mi nieprzyjemnie brzęczy. Natomiast pierwszy text kursywą i o dzieciństwie świetne. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi