teraa Opublikowano 17 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 wujek sam na elektrycznym krzesełku daje do myślenia. widze go na każdej ścianie obchodzi się ze mną w białej rękawiczceten i sąsiedni wagon są pełne. w tych czasach w ameryce nikt przystojny nie jeździ towarowym drag queen na draq attitude. za oknem kolega z podstawówki goni za nagą dziewczyną miewam sny o błękitnym diamencie tym który twój ojciec nosi nad pępkiem wujek budzi mnie podnosząc za szyje do góry każe mi przejść w inne ciśnienie nie oddałem kału do szuflady twojego dziecka bo wujek mówił żebym nie był powtarzalny twoja skóra zeszła ze mnie wczorajszego dnia i znowu nikt mnie nie lubi
degrengolada Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 twoja skóra zeszła ze mnie wczorajszego dnia i znowu nikt mnie nie lubi lubię, bardzo. pozdrawiam, zachwycona d.
Czaplina Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 a mi chyba nie. przecztam jak bede w lepszym nastroju.
teraa Opublikowano 17 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dobrze
marek dunat Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 HH =88? mi to się wcale nie podoba . chodź wuja sama wcale sentymentem nie darzę .
teraa Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozumiem tego komentarza i tak, HH - hip hop buahah
marek dunat Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 no to sie cieszę i ... jeszcze raz sobie przeczytam . pozdrawiam . ;)
teraa Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 a wujka sama to z czym skojarzyłeś?
marek dunat Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 :)) z wujkiem samem Tera - takim małym wojującym wartościami Kaczorkiem . dobrze ?
teraa Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 nie nie :) to wskazanie na personifikacje stanów i taki pewien głos w głowie berkowiza który kazał zabijać. zresztą samo 88 i tekst ogranicza interpretacje i daje wskazówke do calości
taka marysia Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 wedle mnie to szyn. ale musze przeczytac jeszcze raz zeby sie polapac.eh
Jego Alter Ego Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie był dobry film aczkolwiek dobrze wypada w wierszu wszystko tu dobrze..wypada łącznie z kursywą pozdr./martyna
teraa Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 to nei był dobry, ale też nie zły film. pare świetnych momentów, pare zajebistych ról. ale nie chodziło o film, tylko o motyw pedofilii - tak go sobie ująłem. kto oglądał ten wie. kto nie, mozeskumaćpo samym pępku
Rekomendowane odpowiedzi