Błękit Słońca Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 nie uciekaj proszę zostań tu przy mnie rozmawiajmy o przygodach dnia tego dziś i wczoraj o spacerze w tę noc deszczową gdy tańczyliśmy na ulicy a ktoś śmiał się z nas o zarumienionych policzkach przy pierwszym spotkaniu o tym jak w Słońcu skąpani szliśmy przez plażę a ktoś się uśmiechnął możemy też nie mówić nic tak jak w tę noc zimową tylko cisza toczyła rozmowę z oddechem proszę wracajmy do domu
jacek_sojan Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 wspomnienia w uśmiechach i pląsach, peelowi widać było klavo, tylko co ma z tego czytelnik? wszak te ileś tam wersów jest nieskalanych głębszą refleksją, wszystko tu powierzchowne, a kto zejdzie pod powierzchnię zjawisk? czym autor chce zatrzymać oko czytelnika? rumieńcem peela? - to już lepiej osobiście, bo nick obiecujący; :) J.S.
Patryk Belka Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ja aż się zamyśliłem... ostatnio dużo poświęcam czasu wspomnieniom i pisaniu o nich, a ten wiersz ja autentycznie wyzwala, a przynajmniej w moim przypadku... Duży PLUS.... Pozdrawiam Ciepło:]
Smok Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 wiersze ze wspomnieniem w tle zawsze odczytujemy jakoś tak łagodniej, a nie zawsze to są dobre wiersze, wspominać trza umieć, tu to nie bardzo wysżło, ale plus za nostalgiczny klimat. pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi