... lek na mą przypadłość...
-
Ostatnio w Warsztacie
-
bronmus45 2 128
~~
(..) znam konusa, co to zmusza
innych do uległości.
Jest przykładem - Kremla wkładem
w polską dozę podłości (..)
Gdy ktoś nie chce się domyśleć
kim on jest
- u Rydzyka często gości;
tam .. the best ..!!!
~~1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Klaudia Gasztold · Opublikowano
Kawo moja delikatnie mielona starannie parzona coś parę w eter wypuszczasz co się stało że szkodzisz? osłabiasz zamiast dać siłe Kawo moja pakowana dokładnie w posrebrzane pudełka złotą wstążką ozdabiane co się wydarzyło? że wewnątrz coś się zważyło kipiało mnie osłabiło odbierając siłę Kawo moja nabierana łyżeczką ze specjalnej kolekcji czy kiedyś znów mnie ogrzejesz od środka nie dając powodów do niemocy zbierzesz w jedno wszystkie porozrzucane zmysły jak ten zamek ze szkła co runął bez echa trącony rynsztokiem łez Klaudia Gasztold -
Przez Benjamin Artur · Opublikowano
@Migrena @andrew @Berenika97 bajki kształtują naszą osobowość. Nosimy je w sobie przez całe życie. Pewnie nie do końca jesteśmy świadomi, jak bardzo wpływają na nasze postępowanie. Ocalić w sobie wewnętrzne dziecko. Tak to jest nasza powinność. Musimy też ocalić od zapomnienia teraźniejszość. By mogła funkcjonować w przyszłości w kolejnych pokoleniach. By nie została zapomniana... :) -
Przez Charismafilos · Opublikowano
@simsalabim gdyby nie te muchy i pająk powiedziałaby, że lubi kurczaki, na bank!
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi