Beata_Silver Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kochała ciemną nutą natchnienia requiem zagrałam dla jej serca wierzyła sny wieczyście puste oddały mi jej spokój w dzierżawę płakała rzęsistą pauzą samotności dokończyła utwór żałobny mojego słowa piszę słowem ogarniam jej uczucia ukryte jak horyzont we mgle bo ja byłam nią
Irena Kostelnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Po przeczytaniu wydaje mi sie ze ostatni wers psuje calosc. Z calego wiersza wynika dla mnie to, co powiedziala Pani na koncu.
Beata_Silver Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się, że zakończenie nie może być oderwane od całości wiersza... Chciałam po prostu upewnić odbiorcę w tym, że ma rację odbierając wiersz w sposób, w jaki również Pani go odebrała :] Pozdrawiam bardzo serdecznie :]
Beata_Silver Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi