Marlett Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 myślałam że honor ci miły polityką tylko się bawisz lubisz jak psy na tobie wieszają mówią żeś cham i prostak jeszcze jedno piwo zalewa twoją głowę strugasz głupka widziałam przez chwilę w tobie człowieka 1
Roman Bezet Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Podejrzewam, że to o imienniku - wielkim R. ;) Jednak to hagiografia, zbytni optymizm i chyba brak doświadczenia życiowego autorki (-ra?). Poza tym dla mnie, to nie jest wiersz, niestety. pzdr. b
allena Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 No nie;Pani sie zawiodła i co? To jest napisane jako pretensja ? do polityka po co? zadam zdawkowe pytanie - o czym to ma być? Przykro mi, ale na nie.:( A.
Marlett Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby z Rasputinem kojarzyło się. Jeśli myślisz o innym imieniku to z przykrością muszę zrobić wycinkę, choć -jak twierdzisz nie jest to wiersz. Może chodzi o to, jak co komu wychodzi. pozdr.
jacek_sojan Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 to...tu...jako wiersz? poezja? nie wiem, czy nie pomyliłem portal... J.S.
Oxyvia Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Dla mnie w tym też nie ma poezji. Jest wyrzut w stronę polityka, który kojarzył mi się z imiennikiem p. Romana Bezeta jeszcze zanim skończyłam pierwszą strofkę. I rzeczywiście: po co wymyślać politykom? Czy nie lepiej od razu zacząć strzelać? (Z długopisu, oczywiście, nikogo nie namawiam do zbrodni!). Pozdrowionko.
Marlett Opublikowano 15 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To już chyba lekka przesada! Nawet nie wiem czy Pan R.jest politykiem i szczerze mówiąc nie jestem tym zainteresowama. Nie wiem do czego zmierzasz posługując się personaliami.Niesmaczne. pozdr.
Oxyvia Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Marlett, a może Ty nie wiesz, co znaczy słowo "imiennik"?... Takie odnoszę wrażenie...
Marlett Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Dobrze,że nie jesteśmy imienniczkami.he he!
Roman Bezet Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Śpiewać każdy może..." :D dyg b
Marlett Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zależy jakim głosem? pozdr.bez bólu gardła.
Roman Bezet Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W kanonie (ale najlepiej: w kanionie ;) pzdr. b (bez - bólu/głowy)
Marlett Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Oki.w kanonie w kanionie. pozdr.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "A kogo teraz widzisz malutka " Fajny wiersz jak dla mnie dałbym serce (cos mi nie działają dzisiaj)za to że jest niedopowiedziany a jednak odpowiedz cisnie sie na usta pozdrawiam. :) wrócę na pewno by polubić. Ps. Nie tylko pasuje do Romana kim kolwiek jest :)
Marlett Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Marcinie, To jeden z moich pierwszych wierszy na tym forum. Minęło już wiele lat od czasu publikacji, ale jak widać wiesz jest aktualny :) Dziękuję za czytanie. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi