zola Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 jesteś tu przy mnie twój niewidoczny uśmiech twój niemy oddech brakowało mi ciebie ale nareszcie wróciłeś jak wszystko powraca do ziemi brakowało mi ciebie jak gorączce majaczeń ale nie odszedłeś na długo jak długo nie odchodzi zapach po śmierci nie zostawiłeś mnie jak zostawia uśmiech pomór jesteśmy znowu razem jak kości oblepione zgnilizną bez ciebie byłam pusta jak rzucane na wiatr kamienie witaj z powrotem tchawico w przełyku reżyserze, czy mogę napić się wody?
M._Krzywak Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 A co to znowu jest ??? Brrrrrr.....
Lobo Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jeśli to jest pisane na zasadzie: "hi,hi", jako ironiczny pastisz, to jest ok. Przydałaby się spacja przed ostatnim wersem pozdrawiam.;-)
zola Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 to jest coś w rodzaja pastiżu, ale ja odbieram to trochę inaczej... dzięki za komentarz
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 faktycznie telenowela; pozdrawiam ewa
Roman Bezet Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Za ambitne, jak na telenowelę ;). Jako żart - może i nawet, ale czemu tutaj? Jest dzial Limeryki na różne śmiesznostki bez nieuzasadnionych ambicji (no, chyba że się w tym mylę ;) pzdr. b
Dorma Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Trafny tytuł.. Idealnie przekazuje nam treść (wiersza?)
zola Opublikowano 17 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 śpieszę z wyjaśnieniami, bo doszło do nieporozumienia. dla mnie telenowela jest ośmieszaniem miłości, parodiując telenowele celuję też w miłość, taką perzasadzoną, że aż bliską telenoweli. Takie drugie dno:) pozdrawiam i dzięki za wpad
Rekomendowane odpowiedzi