zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 żyję jak książę rozterek pośród niejasnych obrazów najciemniejszych podszytych gnuśnością obmywam niebyłe uczynki - potem zamykam na spust na zaczepkę uśmiech by nikt nie poznał co jest co noc wycieram twarz każda kropla wżera się inną prawdą piramidy niech stawiają inni
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 no,trudny...muszę pomyśleć...bo nie na mój umysł:( ściskam
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 puenta mi się nie podoba, Stasiu, jakaś taka wydumana i oderwana od reszty, ale wiersz ogólnie w porządku. ciekawy. pozdrawiam :-), Gaspar.
adam sosna Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 "psychotycznie po niechceniach piramidy niech stawiają inni" tylko czy postawią?
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to kij Jackowy im w ucho- he he
Ewa_Kos Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie znowu ten sławetny kij. Jedyna pociecha,że te dwa końce ma..":)))) Stasiu no ja myślę,że ''by nikt nie poznał co jest nocą'' może tak? Pisałam u mnie - kotek sie urodził i rosnie... :)))) EK
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 od niedawna żyję jak książę rozterek pośród tęsknot .niejasnych obrazów, najciemniejszych myśli podszytych zatwardziałą gnuśnością pot-em obmywam niebyłe uczynki- dobre zamykam na spust, na zaczepkę uśmiech by nikt nie poznał co jest co.co noc wycieram twarz, każda kropla wżera się inną prawdą psychotycznie po niechceniach, piramidy niech stawiają inni ** może tak rozjaśnię niestrawność tych wynurzeń.
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gasparze płenta jest jakby zakończeniem myśli z poprzedniej zwrotki dzięki , pozdr ,
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale tym razem w ucho piramidy! he he
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może nie tak trudny jak ciężkostrawny he he! dzięki Marlett, on on wypadł z cieżkiej artylerii smutków he he pozdr
Marlett Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może nie tak trudny jak ciężkostrawny he he! dzięki Marlett, on on wypadł z cieżkiej artylerii smutków he he pozdr To widać Stanisławo,ale na każdy smutek trzeba poszukać dobrego lekarstwa.he!
EWA_SOCHA Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no Stanisławo, tfu, peelko znaczy! co to za niechcenia? :))) to z piramidami, ja czasem też dochodzę do takich wniosków, ale później znów trzeba za czymś gnać... pozdrawiam ewa
zak stanisława Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ewo, mi chodzi o pytanie- co jest co? noc jest do innego wersu pozdrawiam ciepło ES
Eugen De Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ładny! Zręczne pzrerzutnie. Nie rozumiem ostatnich dwóch wersów!!! Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Eugenie, peelka wpadła w marazm i nic nie chce jej się robić,- piramidy( a my niby na jej szczycie) dla potomnych-to metafora mówiąca o tym, że każdy od niej czegoś chce, ale ona nic z siebie już dać nie chce, lub nie może ze zględów psychicznych,pozdrawiam cieplusio! słoneczkiem, dzie wuszko i tak mi miło że czytasz , ażę się nie podoba, to nic takiego, ma prawo! nie każdy się urodził z tym co dogodzi....(tak se zmieniłam przysłowie- he he) dzięki serdeczne.
EWA_SOCHA Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a widzisz, bo ja gapa jestem, przygłucha i przyślepa; :)
zak stanisława Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a widzisz, bo ja gapa jestem, przygłucha i przyślepa; :) ee tam,nie mów tak, bo będę jeszcze bardziej smutna...nie każdy wie- co jest co.... pozdrawiam ciepło piknym księżycem!
Rekomendowane odpowiedzi