Julia Valentine Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 rozpoczęło się krzykiem z chmur rozburzyło i rozwichrzyło każdy przedmiot sprawę trzcinę musnęło cichym zapachem dawnych dni zielenią starego lasu i pradawnych łąk poruszyło nawet metalowe kwiaty rozszumiało spokojnym blaskiem rozległo się powolnym pulsem ciągłym upadaniem stukotem jakby koń przebiegał ciemnonocny bruk zatętniło i już nie ustało
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 tytuł pamiętam z warsztatu ale to było tak dawno, zaginęłaś gdzieś Julio! a w wierszu chyba za duzo końcówek-ło, tak mi sie ... ale to tylko mi, najplepsza jest dwuznaczność tego wiersza- niby o burzy a... pozdrawiam ciepło S.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Gdyby nie pani Stasia, mogę przysiąc - nie zauważyłbym "-ło". A tak - muszę przyłączyć się do opinii:) Choć wystarczy wyciąć tylko ze dwa:) Wiersz zasługuje na plus, bo jest naprawdę prowadzony, aż miło i treścią też trzyma poziom. Pzdr! :)
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 no właśnie a ja zauważyłam to "ło" nim przeczytałam komentarz...jak dla mnie średnio,ale może nie rozumiem? no bo mi to tak przeleciało i poleciało...:) pozdrawiam serdecznie!
Czarna Perła Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 jak omijam pierwszą strofkę to mi się podoba! zosatwiam plusika cz.p.
Julia Valentine Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Stasiu, się pomysli z tym "ło" - na pewno; że mnie dawno nie było to racja, coś nie wierszy mi się ostatnio dobrze (ten tekst był w Warsztacie jakiś czas temu :); cieszę się, że zauwazyłaś dwuznaczność - jest bardzo ważna; wszystkim bardzo dziekuję za komentarze i pozostawione pod wierszem myśli serdeczności :) PS w Warsztacie prozy jest moje ostatnie opowiadanko, gdybyście mięli ochotę będę wdzięcza za komentarze
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 to zmieniasz dział? zajrzę! pa!
Sunny Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Miłe opisy przyrody sa naprawdę dobrze ujete w tym wierszu. Chetnie zajrzę do kolejnych Twoich pozycji z lirycznego archiwum myśli. Pozdro. Sunny
Julia Valentine Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 dzięki za komentarz Sunny; ten wiersz ma tez drugie dno :) myslę, że tam też warto zajrzeć serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi