Sunny Opublikowano 7 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Bez diabelskich sposobów, które rozbierają niebo w zabawie i pomijając anielskie grzeczności - wyciągam z zakamarków duszy, na światło dzienne subtelne zapiski zrodzone w piersi Fausta. W treści umowy podpisanej poza dobrem i złem - czytelną miłością, ukazują się kolorowe znaki i jaskrawe wzory odkażające mroczne tajemnice, a wabiąca fauna i obfita flora wiążą się w kuszącą całość.
Espena_Sway Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 szczerze mówiąc, to zaciekawił mnie tytuł, który to budzi skojarzenia z grafomanią. wiersz nie jest aż taki zły, jednak nie znalazłam tutaj odkrywczych akcentów. nie podoba mi się tszymai się Espena Sway:)
dytko Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 kurde... cos tu jest nie tak hmm.. mysle co, tresc calkiem niezla, ale cos mi zgrzyta uklad za duzo ozdobnikow i zbyt skondensowany ten wiersz jak na tak krotka forme. no chyba ze tak ma byc? pozdro dytko
adam sosna Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 jakoś podoba dlaczęgo? wszystko muszę wiedzieć?
Jaro Sław Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Odowołuje sie do dobrych symboli i proponuje jednak własną interpretację..... Zgrabne.
M._Krzywak Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Czy Faust byl subtelny ? Może Werter :) A poważnie - ciekawy, dobrze napisany, i z sensem. Tak. Pozdrawiam.
Jaro Sław Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poza sceną na pewno tak...
Nata_Kruk Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jacek, fajne to "zdobycie kawałka duszy".... szczególnie druga strofa. Całość jak najbradziej na plus. Pozdrawiam... :)
Ewa_Kos Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 ...umowa podpisana poza dobrem i złem - to zabieram bo ciekawe i bardzo życiowe, a wiersz mi sie podoba; treść napisana w ciekawej formie:))))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi