Łukasz_Iwan Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 życie poczęte tabula rasa czterdziści lat mnóstwo zdań jedno z nich głosi, zabiłem! krzesło - ciemność - wolność w teksasie mord administracji na zabójcy jest prawem.
Łukasz_Iwan Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bez echa... jesteście okrutni...
Irena Kostelnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie sa, przezuwaja :-)
Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a jakie tu ma być echo? wiersz o dramatycznych sprawach wcale nie staje się automatycznie dramatyczny. ten jest zwyczajnie nieudany. ciekaw jestem skąd się wzięło to "krzesło"?
Łukasz_Iwan Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekaw skąd krzesło,irytujesz mnie,tym pytaniem, dalej masz napisane,wyrok sądu za zabicie,to kara śmierci,wykonanie poprez krzesło elektryczne,przecież,to wnika z całosci tekstu,widać że przeczytałeś powieszchownie,albo że żaden autorytet z ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi