mayka Opublikowano 3 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 szczać po kątach kosmosu? z bliznami na nadgarstkach być jedną z tych którym się zdaje że jest poetką bo może milczeć wierszem co się tłucze we łbie?ja nie mam ochoty ja to pierdolę dłubię sobie słowem w zębach mądrości zgrzytają hasła zwłaszcza te kluczowe sclownowana bezczelnością lustra (jak zwykle nie w tę stronę idiotko!) nic nie ukrywam nicknę rozjaźniam się na widok tego z którym zasypiam i budzę się ...z ręką w tomiku
Tomasz Obłuda Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 eh jak dla mnie przekombinowane, jak to sie mówi?Przerost formy nad treścią, nie podoba mi się ide zobaczyć inne wiersze twoje, pozdrawiam
mayka Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Przerost formy nad treścią? A może tylko trochę inna forma? Jestem ciekawa co inni na to. Dziękuje za odwiedziny i komentarz, za ten pod "Warsztatem drzewnym" zwłaszcza :) To miło, że coś w tym skłonilo Cię do zajrzenia również tam. Pozdrawiam serdecznie
Czarna Perła Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 trochę za dużo udziwnień, choc ogólnie się podoba po wielu słodkich i romantycznych wierszykach trochę mnie wywiał z równowagi ten Twój wiersz. „ja nie mam ochoty ja to pierdolę” - wurzuciłabym "ja" "sclownowana bezczelnością lustra (jak zwykle nie w tę stronę idiotko!" - to mnie drażni "nie ukrywam siebie tylko nicknę" -> to "nicknę" jest zrozumiałe choć utrudnia odbór za to "rozjaźnia" przypadło mi do gustu :) 9 pierwszych wersów i trzy ostatnie na tak. powiedziałam, co myślałam, choc raczej nie jestem za zmianą pierwotnych wersji, bo lubie gdy utwór jest od początku do końca autora/autorki. pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wrażenia cz.p.
mayka Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 "ja nie mam ochoty ja to pierdolę" to cytat (Świetlicki "nieprzysiadalnośc") więc nie bardzo mogę ( i chcę :) zmienić. Na codzień nie jestem taka niegrzeczna :) Dziekuję za odwiedzinki i cieszę się, że coś Ci "przypadło do gustu". pozdrawiam
Czarna Perła Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 no tak wersy "ja nie mam ochoty ja to pierdolę" są w cudzysłowie więc niepotrzebnie to skomentowałam serdeczności cz.p.
Fagot Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Mimo wszystko lekko przekombinowane na pewno można by prościej bez tak dużej ilości słów, dobra puenta ale resztę radził bym dopracować bo źle może nie jest ale może być znacznie lepiej. Pozdrawiam
mayka Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Przyjrzałam się i trochę wywaliłam. Dzięki za sugestie. Nie wiem co mu zrobić, żeby był "znacznie lepszy", może dam trochę czasu :)
marek dunat Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 a mi wszystko tutaj pasuje . naprawdę nie mam sie do czego przyczepić . myślę ,że to jeden z lepszych Twoich wierszy . zdesperowany troszkę , ale chyba szczery . technicznie też jest wszystko w porządku . stwierdzenie ,że ,, nickniesz,, wprost mnie powaliło . pozdrawiam .
mayka Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dzięki Marku wielkie. Stwierdzeniem, że "jeden z lepszych" (choć w sumie niewiele ich tutaj:), podniosłeś mi poprzeczkę. Nie ma lekko, trzeba się będzie powysilać :) Dziękuję, że tu wdepnąłeś :) pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nic złego z tą poprzeczką - zawsze idzie ku doskonałości. Z przyjemnością zaplusuję, bo wiersz mi sie podoba i w tej postaci w jakiej jest bym go zostawiła:)))) Pozdrawiam serdecznie :))) EK
mayka Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ewa wielkie dzięki za odwiedziny i plusa :)
Rekomendowane odpowiedzi