Agnieszka_Gruszko Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 nie bardzo powoli się układam wzory z liczmanków rozsypałam sobie nieco bezwładnie wtapiam się w wysiedziany fotel i nie mam ogona uderzam nerwowo skrzydłami o ziemię jestem pomniejszą julią z zapasem tragedii codziennie prozaicznych nie patrzę już nawet kto nas zmienił w świnie
Anastazja.P Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 uderzam nerwowo skrzydłami o ziemię jestem pomniejszą julią z zapasem tragedii codziennie prozaicznych ten fragment wegie mnie najlepszy, ale w strofie: jestem pomniejszą julią z zapasem tragedii codziennie prozaicznych gryzą się czasy, uważam, że powinno wyglądać tak: jestem pomniejszą julią z zapasem prozaicznych tragedii dlaczego: codzienność to proza (2 grzybki w barszcz) :)) albo: jestem pomniejszą julią z zapasem tragedii co dnia czy jakoś tak :) Pozdrawiam. Anape.
Jaro Sław Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ajajaj.... Jałóweczka, trzy świniaki, naljepiej w całości, z szynkami, (no zostawmy coś na salcesony i kaszankę) i pyszna kiełbaska by była, nie taka jak teraz w sklepach.... Oj jak dawno takiej nie jadłem (teraz nawet jak się coś ubije, to chyba chłopak za drobno mieli i jednak nie przyprawia tak, jak sie to kiedyś robiło samemu, ale czasu nie ma...). Coś o tej Julii to nawet ciekawe i ładne.... Poczekam, poczytam i pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 "wzory z liczmanków" :-) Pierwsza strofa rzuca światło na pozostałe. Frapuje mnie fotel Twojej peelki, tym razem to nie jest zwyczajny, domowy mebel. :-) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kirke zdaje się jako pierwsza spróbowała tej sztuczki. Nie wyszła na tym najlepiej. :-) Pozdrawiam Fanaberka :-)
Rekomendowane odpowiedzi