Olesia Apropos Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Pan Solipsyzm odchodzi na ratyzdarzenia przewrotne zderzenia są pewne w czasach sprawiających wrażenie iluzji – pozory. na skrzyżowaniach dróg rozchodzi się o to żeby je dostrzec. taka prawda, że liczy się fakt i to mydło, którym tak pachniesz i namacalność. a czasem brak. dzięki temu znaczenia są przenikalne w czuciu, (non)sensie i w splocie rąk. * teraz wiem, ze będę kimś więcej niż tylko nagą kobietą w łazience.zdarzenia nieuniknione patrzę na ciebie z perspektywy kobiety chorej. z łóżka. zgubiona instrukcja obsługi rzeczywistości, materii. osobisty księżyc, wyboje, znikające planety. zrzekam się ciebie na rzecz apatii. wiewiórki w domu obgryzają nasz stół – wióry. w moich włosach jesteś absurdem. wygrawerowałam cię na skulonych brwiach. jestem abstrakcją – nie mogę się wytłumaczyć, nie potrafisz mnie wyjaśnić. * przepraszam. irytuje mnie to, że gdy umrę, ty będziesz żył.
kyo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 japier! tyle gadania a tu chodzi o sex, eh, przegadane wierszunio! cmokas
Olesia Apropos Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Jasiu, ale tu w zadnym momencie o sex nie chodzi... chyba że się człowiek uprze i mocno przypatrzy ideoloige trochę dorobiłeś - no ale jesli przegadany to ok cmok
kyo Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 sorry, najebany byłem, teraz też jestem jeszcze;) hehe jutro się wypowiem:P
Olesia Apropos Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 jutro to będzie futro;P
kyo Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 mam pewne uwagi ;) powiedz mi czy to jest świeży text czy mogłem już to czytać? bo są momenty rewelacyjne, hehe:))))
Olesia Apropos Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 tekst ma jakiś tydzień, czytać go nie mogłeś ale jest w pełni autorski jeśli coś sugerujesz, ekhm...
kyo Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie sugeruje, ale teraz wiem, ze będę kimś więcej niż tylko nagą kobietą w łazience. zdarzenia nieuniknione patrzę na ciebie z perspektywy kobiety chorej. z łóżka. zgubiona instrukcja obsługi rzeczywistości, osobisty księżyc, wyboje, znikające planety. zrzekam się ciebie na rzecz apatii. w moich włosach jesteś absurdem. wygrawerowałam cię na skulonych brwiach. jestem abstrakcją – nie mogę się wytłumaczyć, nie potrafisz mnie wyjaśnić. * przepraszam. irytuje mnie to, że gdy umrę, ty będziesz żył. dla mnie to jest wyśmienity kąsek ;) troche za dużo literek - miejscami przegadujesz, no ale to tendencja ogólnoświatowa.zderzenia przewrotne mniej udane, ale coś z tym zrobisz? tak? bardzo mi się nie podoba -> w splocie rąk. jakim prawem to coś się tu dostało? ehh nie pasuje tu! imho:P
Olesia Apropos Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 teraz wiem, ze będę kimś więcej niż tylko nagą kobietą w łazience. - to mogłeś Jasiu już czytać, w którymś z wcześniejszych wierszy napisałam: nie będę nikim więcej niż nagą kobietą w łazience. no, ale się zmieniło;) są jeszcze zadarzenia przekorne ale mam problem z netem od dłuższego czasu i wklejenie czegokolwiek graniczy z cudem (teraz sygnał coś trochę lepszy) dzięki za podszepty, splot zostaje;p
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 nie pamietam na tyle poprzedniej by zauwazyc co zmienilas,ale w dalszym ciagu sie podoba.zostawilas "przepraszam" chwala Ci za to:) w ogole pięknie,juz mowilam co mysle,to tylko potwierdzam,rozpędzasz sie!!
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 mi pasuje, nawet to przepraszam mi już nie przeszkadza;) :*
Ewa_Kos Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Olesiu czytam z uwagą Twoje wiersze - te całkiem pierwsze też pamiętam i muszę przyznać że idziesz milowymi k. do przodu. Nie kadzę Ci bo nigdy tego nie robię i może nie jestem w ocenach zawodowcem, ale słowa uznania Ci przesyłam i + i pozdrawiam ciepło:)))) EK
Rekomendowane odpowiedzi