Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 popełniam błędy zawrotne tempo cieszy gdy - a gdy rzewnie struną sunie w mol przestaje drgać wybijam rytm palcami blat w szał wprowadzam spadam równo chciałabym w nieskończoność synapsy budząc z podmuchem światło w punkcie skupić rozprysnąć milionem obiecałabym nawet – obie-cała ja
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dobra końcówka - odnośnie reszty ... nie zauważyłem styczności tytułu z żadnym wierszem - chyba że ta muzyka którą wygrywasz jest już tak ograna że czujesz się jak służbista i trudno Ci trafić w coś nieumyślnie aby wydać coś fałszywego a może z dodekafonii pozdrówka W_A_R
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Biorę w całości, smakując najbardziej: "wybijam rytm palcami blat w szał wprowadzam " pozdrawiam - Mirka
Ignacy_S._Mejias Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz mi sie podoba. Dobry jest. Jedynie nie podoba mi sie fragment, ktory spodobal sie Pani Dotyk. No coz, de gustibus non est disputandum. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi