piotr_boruta Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 mnie się podoba jest szczery... wciaga od pierwszych linijek, a potem prowadzi, jak po nitce, wgłąb tajemniczego labiryntu i urywa się w najmniej oczekiwanym momencie, niczym iluzjonistyczna sztuczka. pozdr.
Nata_Kruk Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja także trochę się niecierpliwię, czasami..;)... trafiłaś w temat, dobry wiersz, wg mnie, farmazony pasują jak ulał. Pozdrawiam... :)
ot i anka Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:) ( tym razem bez zbędnego "pitu-pitu, jak to mam w zwyczaju:))) pozdrówki od krówki księżycówki
John_Maria_S. Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witamy Martynkę w K.O.F. (Klub Obrońców Farmazonów ). Ciesze się, że się zgadzamy choć w jednej sprawie (co rzadko się zdarza)...a przepraszam, no i w tym, że właścicielka tej strony pisze fajne wiersze ( mimo, że przez nią o mało co nie wypiłbym kawy z mąką !!! )Pozdrawiam obie piszące poetki.:))))
ot i anka Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 hehehe:)))) gdyby pan napił się tej kawy, to mógłby pan podzielić się tym z innymi, pisząc wiersz przejmujący dotyczący tego wydarzenia!a tak to lipa....:))) pozdrawiam mącznie:)
zak stanisława Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak do Klubu, to ja też chcę byc pozdrowiona!!! farma żony?- czemu nie?
John_Maria_S. Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Pozdrowiona już jesteś. Pozdrawiam. A do klubu....hm,hm...a kursywa to się Stasi nie podobała, co ? Proszę czekać na następne farmazony !!!:))) p.s. Martynko ! Co ja zrobię, że pisze to co myślę. Jestem zupełnie nieskomplikowany.:))))))
ot i anka Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co tu martynka powiedziała? czy nie tu? ehhh...tratarata,za późno na konstruktywność:)
John_Maria_S. Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No własnie. Fajnie to zakończyłaś. Dobranoc. Pa,Pa.:)))))))))
John_Maria_S. Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Przepraszam. Pani zakończyła.!
ot i anka Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 hehe, żadna ze mnie pani, tylko dziołcha!:D a pan mnie denerwuje, i pan wie czemu!;> a jak pan nie wie to na priva;> pozdrawiam
John_Maria_S. Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 A kto pani powiedział, że ze mnie pan? (chwat to może, ale pan?). Sorry, ale ty pierwsza zaczełas "panować".:)))
ot i anka Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 no bo jak kogoś nie znam to "panuje":)))jakkolwiek to brzmi ;p a teraz już jest późno, a ty mnie nadal irytujesz(dobrze ,że to gadka pod moim wierszem;p) hihi dobranoc John, dobranoc wszystkim:) pararara
John_Maria_S. Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 cześć Anka-wrocławianka !
ot i anka Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 cześć Jahnie Mario, niekumata kanalio!:PPPP przepraszam, tak mi się zrymowało:PPP
John_Maria_S. Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Anka-zgadywanka ??????!!!!!!!!! :))))))
John_Maria_S. Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Anka...go to sleep !!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi