Justa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moje misterne wiersze, ledwo się kleją, ale chociaż one mnie rozumieją. One jak dobry przyjaciel są, mogę im wyrazić pasję i miłość swą. One są moim językiem, Emocji i uczuć słownikiem. Mogę się im całkiem swobodnie wyżalić, Bo one mnie nie będą chciały spławić. Są szczere i prawdziwe, Ich intencje nie są fałszywe. Są mą wolnością prawdziwą, Pod materii pokrywą. Są moją prawdziwą wolnością, Do wyrażania uczuć zdolnością.
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie bede sie czepial zbytnio, bo mi sie nie chce... jest sie o co przyczepic jak chociazby o mizerne rymy, slaby rytm i naiwny tekst... ale jak juz mowilem nie chce mi sie...
Beata M. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Bo one mnie nie będą chciały spławić" Pozatym to widać, że na siłę chciałas wcisnąc rymy i pewne wątki nie mają powiązań
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mi nie pasuje caly wiersz.Jest naiwny i banalny, a do tego okropne rymy.Rozumiem ze umiescilas tu swoje uczucia i wiem co chcialas przekazac..Ale taki sposob mi sie nie podoba..Jesli reszta wierszy tez ma tak wygladac, to ja podziekuje
Rekomendowane odpowiedzi