SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 muzyka odprowadza mnie do drzwi opuścić trzeba w końcu gniazdko nie-miłości coś, z czego się wzięłam to strach i gniew dziecko ze mnie wariatów, oddaje im klucz moja była matka z moim byłym ojcem w oknie poprzednie życie- zrywam z nim nareszcie wezmę wiersze, w sercu zmieszczę potrzebne nie dali walizki, nic na drogę- nikomu nie zależy więc obrócę się na pięcie, udam obrażoną, lecz będe krwawić aż kiedyś krwi mi zabraknie i samotnie umrę w rynsztokach miast Ameryki
M._Krzywak Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Tytuł bez cudzysłowia. a wiersz, pomijając "gnizdko" - wartościowy. Czyli zostawiam choc jeden wpis, ale za to pozytywny. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też taki zostawiam. Wiersz trafił do mnie i się podoba.:))) Pozdrawiam serdecznie:)))) EK
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. błąd się rzeczywiście wkradł, ale poprawiłam:) Za pozytywny komentarz bardzo dziękuję! Nie spodziewałam się...
dragon-fly Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wzbudza emocje :) Pozdrawiam.
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję i za ten komentarz:) Bardzo mi miło, że się podoba, choć dla mnie jest osobisty właśnie nie byłam pewna, czy trafi... ale jednak:) Cieszę się
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dobrze:) Był to mój swego rodzaju cel- wzbudzić emocje... może własne, ale jeżeli cudze także się udało, to jestem zadowolona:)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Coś z cyklu "wyjeżdżam stąd itd." (tutaj następuje ciąg zdarzeń, wyrzucenia żali). Wiersz zaczyna się obiecująco, lecz już drugi wers szykuje kwiatek w postci "nie-miłości" (tak myślę, a może: legowisko żmij, czy coś takiego?). I dalej: "zrywam z nim nareszcie wezmę wiersze, w sercu zmieszczę potrzebne nie dali walizki" - tutaj już przesadziłaś. Serce w tym wypadku jest co najmniej niewskazane. Ogólnie, nie jestem przekonany. Jest kilka ładnych zwrótów, ale to za mało. Zdecydowanie za mało. Do poprawy. pozdr.
Fagot Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Całkiem, całkiem do ideału to mu sporo brakuje ale jest naprawdę niezły :-) Pozdrawiam
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Serdecznie dziękuję za wszelkie komentarze:) Te miłe i te krytyczne;) Wszystkie są cenne! Pozdrawiam
Veronique Sijka Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 żeby nie było przeczytałam 3 razy i nie mogę dojść do ładu coś jest w temacie - ale podane zostało raczej w formie pamietnika nastolatki (spisanego jednym tchem)- i taka forma mi nie odpowiada. pozdrawiam serdecznie v.
Rekomendowane odpowiedzi