Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @EsKalisia Właśnie bardzo dobrze namieszane tu jest. Do tej pory myślałem, że ta konstrukcja "wystarczająco dobry..." mogłaby ludzi odbarczać z różnych perfekcjonistycznych ciągotek. Teraz zastanawiam się nad "wystarczająco idealny" - to chyba jednak poziom wyżej niż "wystarczająco dobry". Ale to wiesz... Jakieś moje ścieżki, więc nie musisz czuć się odpowiedzialna ;)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - tak wyszło z tym niebem Alicjo - dodam jeszcze że ja też od 2005 roku             goszczę na tym forum - kawał życia to fakt  - ale nie nudzi mnie to -             mam fajne wspomnienia  - i mam nadzieje że jeszcze trochę to potrwa -                                                                                                      Pzdr.uśmiechem. @Leszek Piotr Laskowski - dziękuję - 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję za uwagę. Tytuł i ostatni wers miały się domykać.  Pierwotnie zamysł był taki aby tytuł był pytaniem: " Ile warta jest przyjaźń ?.   Księgowa była osobą, która rozlicza przyjaźń, kalkuluje ile była warta, " wrzuca w Excela".  To nie jest akt oskarżenia  dla samego zawodu.  Osobiście nisko się kłaniam każdej księgowej i księgowemu. 
    • @Lenore Grey Pomieszkałbym w takiej magicznej ruinie ze służbą :)
    • Ach. Ale po co oskarżać. Może zostawić samo Przyjaźń? Wtedy skupimy się na formie jej (nie) wyrażania, a stracimy z oczu konkretną osobę (ja akurat znam prywatnie bardzo nieszczęśliwa księgową, często właśnie ich się tak na zimno ocenia.   Dziękuję za wyjaśnienie. Miłego dnia
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...