Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Daj mi się dotknąć

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowny Panie Krzywek .Kto to jest M?Marian,Marcin.Mariola moze?Chce Pan krytykowac to prosze sie podpisac pelnym imieniem takze.Inaczej krytyki nie przyjmuje bo nie wiadomo od kogo pochodzi.Moje nazwisko i imie Pan zna.Ponadto moze potwierdzic pan jego prawdziwosc poprzez poszukanie moich 2-ch tomikow poezji.W ksiegarniach ich wprawdzie juz nie bedzie ale na pewno znajdzie je pan w bibliotekach tych gdzie istnieje dzial egzemplarzy obowiazkowych.Jesli wysili sie Pan to znajdzie tez pan krytyke moich wierszy.To na tyle.ZAmykam dyskusje.Chyba ze bedzie sie toczyc beze mnie.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Acha - świetny kontrargument. sam kiedyś dawałem takie - a teraz mi trochę przykro - i za to co mowilem, i za to co kiedyś wydawałem.
A co do tożsamości - panie, to jest internet i mogę krytykowac podając nawet nicka "koziołek matołek" i nac pan na to nie poradzi. Jeżeli zdecydował się pan na ten świat - to trza w nim zyc. A jeżeli uważa pan, że tutaj same tumany opiniują (bo na to wychodzi) a pan pisze arcydzieła, to o co panu chodzi ???
a trzy - nie "krzywek" a "krzywak" - ślepy pan jest ???