Marian Koń Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 czysta decyzja prawda pełna niepełna szklanka wiruje świat kłamstwa pióra puste kurze serca bezbarwne pisarzy potylica strzał marzę świetne świty słońca palcem przeciągam strugę gigantyczne skrzydło ćmy
Oscar Dziki Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 nie rozumiem, ale forma nie zacheca do przystawania. moze sie tam kryje jakas genialna mysl, ale czyta sie okropnie. tak nie moze byc. fonetyka: 1, a niedokonczone aliteracje: 2, a bezsensowna skladnia: 3. dlugo wymieniac. wydaje mi sie ze czytalem lepsze w wykonaniu autora lecz nie dam glowy.
ot i anka Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 że trzy po trzy to się zgadza dosłownie, co do treści, to albo jestem głupia,albo zmęczona...;)pozdrawiam
Marian Koń Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, takie trzy po trzy ... pozdrawiam p.s. wybaczcie, ale po 5 dniach w końcu dostałem MIĘSO !!
Dariusz Sokołowski Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 wiersz z pogranicza konstrukcyjnego absurdu i pseudopsychologicznych zabaw chociażby w skojarzenia. i wszystko byłoby dobrze gdyby za wielkim rozłążystym dębem nie siedział myśliwy i nie celował w te dwa małe świecące punkciki. plum.
Marian Koń Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech żyją bzdurstwa, bujdy, banialuki! Dosyć rozsądku! Wiwat trans wariata! pozdrawiam
Marian Koń Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słucham teraz Gintrowskiego, Damastes, Autoportret Wyspiańskiego, Sztukatorzy i tak w koło do jakiejś 3 pewnie ... wiecie co ? umira Kaczmarski, trochę puszczają kawałeczków niezłych, ale przy jakiejś okazji w pracy mówię " dla mnie Gintrowski zawsze był wyżej " dziewucha odpowiada " ja wiem który to ! to ten co ściąga chrypę od michała wiśniewskiego " pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jestem z tobą, mięsożerco:) Co do wiersza - to była kiedyś w Tytusie, Romku i A'Tomku taka machina latająca, którą Papcio Chmiel nazwał Mielolotem - napędzana przez mielenie jęzorem, tudzież trzy po trzy gadanie. Podczepiam się pod opinię Oskara Dzika i daję 4/10, w tym 2 za treść, która przecież coś na pewno skrywa, tylko ja jestem za tępy:) Życzę smacznego kotleta, czy czego tam:)
Nechbet Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 palcem przeciągam strugę gigantyczne skrzydło ćmy dla mnie tylko to, ale za to bardzo mi się podoba :) pozdrawiam cieplutko :-)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie to samo chciałem napisać, tylko mi wyszło jakoś dłużej i wodniście:) To za te dwa wersy masz drugie 2 pkt. Pzdr! :)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Fredro napisał kiedyś "Trzy po trzy" i to miałobyć pseudoautobiografia-nijak nie mogłem zrozumieć o co chodzi ale na jakieś 30 stron do końca złapałem (było coś koło 200) ale tu nie mogę zrozumieć, jeśli jedyne co tu zrobiłeś to mielenie jęzorem-to za mało na plusa, a jeśli jest tu też bardziej skomplikowana myśl to jak widać czytelnicy nie są w stanie jej odnaleźć, więc także nie ma plusa i przypomniało mi się takie stare powiedzonko-pleć pleciugo byleby nie długo
ot i anka Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech żyją bzdurstwa, bujdy, banialuki! Dosyć rozsądku! Wiwat trans wariata! pozdrawiam No właśnie!:) dokładnie tak, i tu się zgadzamy!:) (a to ci!) pozdrawiam
Marian Koń Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 jestem przekonany, że od każdego z was bym dostał 10/10 gdybym dołączył instrukcję obsługi, ale cóż to za wiersz do którego trzeba mapy ... cel był prosty trzy słowa, trzy wersy, trzy strofy, życie, sztuka, Bóg, ale przekombinowany mocno jest to fakt, jadnak przecież w każdym z nas tkwi chęć napisania czegoś tylko dla siebie ... dziękuję pozdrawiam
macte poema Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Do mnie trafia pierwsza i trzecia zwrotka. W drugiej napotykam trudności (marzę - morze - muszę - może - dziura w murze) ...
Rekomendowane odpowiedzi