Amras_Elensar Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Nie było nigdy takiej ciszy jaka się działa kiedy z mojej ręki wypadł kubek Obracałem się razem z nim dokładnie w dół i nawet nie przeszkadzał nam lęk wysokości Bezgłosu i niemocy nabieraliśmy stopniowo od dna zakrywając pozostałości po cukrze fusy Cisza się skończyła kiedy uchem (każdy swoim) upadliśmy W powietrzu zapachniało ozonem
mayka Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 można powiedzieć -taka cisza co dzwoni kiedy nagle "tracisz film", i tylko fakt, że w szpitalnych kubkach herbaty nie ma fusów, każe mi nie odbierać tego tak osobiście. Tylko ta ostatnia część : kiedy uchem (każdy swoim) upadliśmy jakoś tak nie bardzo. Zrezygnowałabym z tego nawiasu, a poza tym upaść uchem, no nie pasuje mi :) ale klimat JEST o ile taki właśnie miał być
Czarna Perła Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ostatnio jestem wybredna gdy czytam a juz ochoty na komentarze nie mam wcale, ale ten wiersz pobudził wyobraźnię i zmobilizował więc + a dla mie mogłoby być bez ostatniego wersu z ozonem... pozdrawiam :) cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi