Vanity fare Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 I przegrały dwa do zera Orły Leo Beenhakkera. Tutaj mowa będzie krótka. Na nic udział pana Dudka, nie pomogły Franka kiwki. Pierwsze śliwki, robaczywki ?
Waldemar Talar Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Siatkarki też przegrały trzy sety gładko oddały. .
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja wygrałam los na loterii, mój "chłopak" szalał i bez baterii. Wniosek prosty - tamta sfora gorsza jest od wibratora.
Niezapominajka 23 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Fajny, bo mnie trochę rozśmieszył. Czyżby metoda: Jak nie można czymś się pochwalic, to chociaż pokażmy, że umiemy śmiac się sami z siebie, a dokładniej naszych piłkarzy? Niezła rymówka. pozdrawiam:)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 O mnie Ci co pierwszy raz tu siedzą już za chwilę się dowiedzą, że prócz duszy oraz ciała we mnie jest coś z sowizdrzała gdyż humorem tępię smutki bo to lepsze jest od wódki, i choć bruzdy na mym czole w sercu młodość, więc swawolę pisząc różne limeryki i zagadki, i wierszyki, piszę wszystko, tak jak leci dla dorosłych i dla dzieci, żonom, pannom i mężatkom, kawalerom i dzierlatkom, i facetom po zawale erotykiem też przywalę zresztą co tu się przechwalać jestem nicpoń i kawalarz.
Waldemar Talar Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 I tak trzymac drogi panie Henryku bo zabawa świetna jest w limeryku a szczególnie w panskim wydaniu można pośmiac się przy śniadaniu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Byle by się nie zachłysnąć, byle by się nie zadławić to i w porze obiadowej także można się zabawić.
Rekomendowane odpowiedzi