Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym Dzięki Leszczym 
    • Narysowałam szczęście  jak drepcze po plaży, bosymi stópkami choć je piasek parzy.   Biegnie roześmiane, aż mu błyszczą oczy, nie przejmuje się wcale, że je fala zmoczy.   Pędzi co sił w nogach  i rozkłada ręce, chcąc w nie chwycić  wielką, kolorową tęczę.   Moje piękne szczęście, choć trochę koślawe, wyjdziesz kiedyś lepiej  gdy kredki naprawię.  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziwnówek 30.08.2025r.    
    • @Leszczym Remis to czasem najlepsze rozwiązanie.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Maciek.J Smutne jest to, że ktoś może posługiwać się AI w tworzeniu poezji. Szczerze mówiąc dowiedziałem się o tym tutaj na portalu poezja.org, dlatego zmieniło to moje spojrzenie na całość twórczości, zwłaszcza tych, którzy wymyślają dziwne pseudonimy, aby ukryć swoją prawdziwą tożsamość. Żyjemy w czasach komputeryzacji, a więc można było się czegoś takiego spodziewać. Pozostaje więc nadzieja, że znajdzie się sposób na dokładne odróżnienie tego co napisane z serca, a to co stworzone przez AI. 
    • @Leszczym

• Dodaj nową pozycję...