zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 u Ewy serce bije jakoś takinaczej - jak? pytacie - po prostu bez szemrania - dlaczego? tu mogę tylko snuć domysły jednego jestem pewna - spokojnie - przyczyna? prosta dwanaście kocio-dwa czau czau kamienie kwiaty zieleń olbrzymiasta - zdziwienie? że olbrzymiasta to liście ogromnej rośliny obejmującej dom - to serdecznik gospodarzy
Antoni Slawbicki Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 to należałoby się zwrócić do kardiologa o pomoc
Kinga Modest Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 wolałabym zamiast lakonicznego powtórzenia inaczej z diagnozy w inaczej w przyczynie przeczytać coś co jest przyczyną rzeczywistarealną bąź nie realną i znowu przy rozmiarach- tyle pięknych słów - Ty:" olbrzymiasta"!
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dow- cip-niś
le_mal Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ach ....Staszko tylko pozazdrościć. Pozdrawiam na 48łapek+8łap
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dow- cip-niś Stasiu nie sądzę aby A. S. do w cip nie myślał - to życzliwość. ps. czau czau to Twoje pieski?
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ojej ale mily ten wierchoł ewie pewnie tez milo:) i milo jest u ewy i w ogole jakis taki inny:)bez szemrania,przepiekny a najbardziej olbrzymiasta zieleń,i to dwa razy!boze jak cudnie:) cmok
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dow- cip-niś Stasiu nie sądzę aby A. S. do w cip nie myślał - to życzliwość. ps. czau czau to Twoje pieski? Jacku, to pieski i kotki Kosa, bo o niej tu mowa dzięki zawgości a A.S za życzliwość.
Ewa_Kos Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Pięknie Stasiu - wiem co piszę; szkoda,że nie są tacy jak my ale jest mi bardzo miło,że o nas wszystkich napisałaś w ciekawej formie:)))) EK
zak stanisława Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ewo, dzięki za wszystko. wiersz dla Henia i dla Ciebie! Martyno dzięki - to wiersz dedykowany...jak wiesz.. pa! miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi