Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 dziś troszkę się wam pozwierzam, że czasem wierszem nakłamię, przeważnie jakby bezwiednie może z rutyny, na pamięć. tyle się muszę nakluczyć po słowach i po zakrętach, że drogi do siebie samej powrotnej już nie pamiętam. może coś ze mną nie tego… jak na spowiedzi tu wyznam, oszukać, zamotać, zmylić dla mnie żadna pierwszyzna. na zakończenie, przed kropką już przez poetyczny przymus, nie wiem czy prawdę mówiłam ale być miało do rymu. 27.05.2006. 1
Marian Koń Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 wyślij do Cerekwickiej czy jakiejś innej damy z silikonowym cyckiem to ona będzie miała przebój a ty Alicjo może coś zarobisz ;-) samo się śpiewa i przy okazji sugestia do moderatora jakiegoś może by dział piosenka stworzyć np. zamiast jakiegos tworu bez limitu ?? miłe ładne i przyjemne, "autorki" polskiego popu mogą się uczyć ! pozdrawiam.
Niewierny Tomasz Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A pamiętam czytałem już kiedyś ten wiersz;), a skoro zapamiętałem tzn, że fajny. Pozdrawiam Cię Alicjo:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tomaszu, możliwe, że czytałeś na innym portalu. Dzięki, również pozdrawiam :) Marianie, to chyba by była głupia piosenka, dziękuję Ci :)
Marian Koń Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc poleciłem takie adresatki tego tekstu a nie inne ;-)
Nata_Kruk Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Kłamstwa pisane wierszem... tak bezwiednie..;))...i uroczo, wybaczę..:))), bo słodkie i fajne w czytaniu. Pozdrawiam...:)
Ja Mała_Kleopatra Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 W końcu coś innego;)
Owieczka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co? Mało mamy w tym showbiznesie głupich piosenek? Ta bynajmniej nie robiłaby za jakąś wielce głęboką. A wiersz milutki w czytaniu, jak tak "jeździłam" po nim wyraz po wyrazie to tylko z usmiechem na twarzy. To poprawia humor :) Pozdrawiam! Mi się strasznie podoba :D
Kasia_Szymańska Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oo, fajny nawet :) Sympatyczny. Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nata, wierszem można więcej nakłamać, bo kłamstwa też muszą być do rymu, znaczy parami :) Ja Mała_Kleopatra, Owieczka - dziękuję Dziewczyny :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do rymu całkiem mówiłaś I szło Ci to bardzo składnie. Chociaż Ty jesteś przemiła, Powiem: oj kłamać nie ładnie. Tak trochę mnie oszukujesz I z lekka słowem omamisz. Ja przecież wiem, co Ty czujesz, Od ponad roku się znamy. Te Twoje strofy leciutko Wirują po naszym portalu. Ty sama czekasz cichutko I wiesz, że Ciebie pochwalą. A jeszcze czasem niejeden Komentarz wierszem napisze. Dowcipem Ciebie uwiedzie, Nostalgią ciut ukołysze. Bo piszesz miło i wdzięcznie, Więc bardzo dziękuję Ci za to. Pozdrawiam Ciebie serdecznie, Ja - starszy grafoman amator.
Kasia_Szymańska Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do rymu całkiem mówiłaś I szło Ci to bardzo składnie. Chociaż Ty jesteś przemiła, Powiem: oj kłamać nie ładnie. Tak trochę mnie oszukujesz I z lekka słowem omamisz. Ja przecież wiem, co Ty czujesz, Od ponad roku się znamy. Te Twoje strofy leciutko Wirują po naszym portalu. Ty sama czekasz cichutko I wiesz, że Ciebie pochwalą. A jeszcze czasem nie jeden Komentarz wierszem napisze. Dowcipem Ciebie uwiedzie, Nostalgią ciut ukołysze. Bo piszesz miło i wdzięcznie, Więc bardzo dziękuję Ci za to. Pozdrawiam Ciebie serdecznie, Ja - starszy grafoman amator. Hehe, super :) (Tylko proszę poprawić na: niejeden) Pozdrawiam sredecznie, rozbawiona młodsza graofomanka amatorka ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Kasieńko, Ale fajnie, buźka :)*
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 O, trzy literki, ale za to jakie :) Pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Prawda, nieprawda – co tam. Najważniejsze, Alu, że u Ciebie, jak zwykle przyjemnie i wesoło, aż chce się czytać, i Twój wiersz, i komentarze, a szczególnie te Jackowe. Pozdrawiam serdecznie
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jacku, dziękuję za wiersz, przewidziało mi się, że to Kasia Szymańska go napisała. Ale ja gapa jestem. Pozdrawiam cieplutko :) Ps. Nie zgadzam się z puentą. Nakłamałeś mi. Nie jesteś ani starszy, ani grafoman!
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Beenie M - Jacek chyba zjada wiersze na śniadanie, obiad i kolację :) Serdeczności zostawiam i pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A może Jacek to po prostu wiersz? Podobnie jak ty, Alicjo:))) Pasujecie do siebie;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Był sobie raz wiersz Jacek co go tu wszyscy znacie, to bardzo ciekawa sprawa bo trzyma zwrotki w rękawach. Nawet Jacka małżonka mówi, że są w kieszonkach ja dałabym nawet głowę, że śnią mu się sny wierszowe. Dzięki Bartoszu :) 1
Rekomendowane odpowiedzi