Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Dziękuję za interpretację. Samo słowo "koniec " jesteś dość pojemne. Doświadczenie pokazuje mi,  że sam koniec może być początkiem i nieocenioną wartością. Nawet wtedy, gdy zaczerpnę z przeszłości. @KOBIETA Tak, prawda.  Wyciągajmy wnioski.    pozdrawiam
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - dziękuję serdecznie za czytanie i komentarz -                                                                                                 Pzdr. Witaj - dzięki że byłeś  i czytałeś ten  trudny wiersz -                                                                                               Pzdr.                                                                                               Witam - nie każdego to przekonuje - miło że czytałaś - dziękuje -                                                                                                   Pzdr.serdecznie. Witaj - dzięki za ten komentarz - ciekawy -                                                                               Pzdr. Witaj - no właśnie - do jakiego skoro jest ich wielu - a czy są prawdą trudne            pytanie -                                                                                      Pzdr.serdecznie.                          
    • strach w lustro spojrzał zobaczył  swą  twarz pomyślał teraz wiem czemu mnie się boją   potem rzekł po cholerę spojrzałem w lustro trzeba  było dalej nie widzieć swej twarzy   a teraz co  - strach się bać - obciach po całości  - wstyd  długi jak grudniowa noc
    • Że tam Adama jaja ma dama też?
    • Troszkę tak jest, iż wytykając komuś jakąś przesadę, często trzeba spróbować go jeszcze przeskoczyć, i tak możemy grać w te skoczki bez końca, ale kto ma na to czas?  Trudno wyjść z tego kręgu. Taki ożywczy wiersz, miłego dnia

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...