HAYQ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Pewien rolnik - ignorant z Zielonki, Dorwał dwie (nic niewinne) biedronki. Rzekł im: Ach wy , robaki... Zniszczę was! Za ziemniaki! Cóż, głupota jest gorsza od stonki.
zak stanisława Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Pewien rolnik- dajmy na to - z Zielonki zapolować chciał na jelonki. Ze strzelbą ganiał po okręgu. Strzelał do wszystkiego, co w zasięgu, bo te jelonki podgryzały mu korzonki.
HAYQ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Raz, biedronce siedzącej na gryce, Przyszła chęć, by na obiad zjeść mszyce. I gdy już po nie szła, pluton mrówek ją za - skoczył robiąc soczysty zeń sznycel.
zak stanisława Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 zamiast sznycla - mówią jelonki lepszy jednak dżem z biedronki
HAYQ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Eee...biedronka jest gorzka, Cholernie, Więc przepraszam, że tak Bezczelnie, Ale wolę z jelonka - rożka.
czarna Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Pewna biedronka z Leśnej Polany miała nie kropki, lecz czarne plamy. Kupiła w Żabce butelkę Ace. Efekt wkrótce poznamy.
HAYQ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Niesłuszne są biedronka wymówki Wszak biedronki...to boże krówki. Więc niech nie boli go ciemienie, Bo nie są to rogi jelenie.
Ewa_Kos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jelonek rogatek co skrada się w trawie zamiast korzonka zjeść chciał biedronkę- prawie
HAYQ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 I co z tej historii wynika? Że prawie-biedronka, To stonka. :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Tu biedronka, a tam stonka lecz dopuśćcie mnie do słonka to me piegi opalone przeobrażą mnie w biedronę. Gorzej pójdzie mi z fruwaniem bo gdy kłopot mam ze staniem przeobrażam się w robaka po czym pełznę na czworaka. U mszyc bywam, gorzej z ssaniem bo choć mam ochotę na nie toż to takie małe, mikre przypomina bardziej ikrę. Jak więc mam z nich wyssać mleczko gdy za małe dla mnie deczko ich cycuszki oraz sutki stąd na mojej twarzy smutki. Lecz to nic bo gorzej bywa kiedy mszyca mnie przezywa i stopniuje swoje słowa, boża krówka, boża krowa ...
Rekomendowane odpowiedzi