Herbi Jaro Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dlaczego ptaki odlatują ? Dlaczego statki odpływają ? Dlaczego Ty odchodzisz ? Zostawiasz smutek i gasnące wspomnienia. I nadzieję, że kiedyś zrozumiesz. Tak jak ptaki wracają wrócisz i Ty, lecz będziesz kimś innym. (1984)
bona Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Za skromny, przekaz nie wnosi nic nowego, nie zaskakuje i nie zatrzymuje płynnością. Ot przekazanie swoich uczuć bez wielkich oporów Pozdrawiam:)
Niewierny Tomasz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Takie rozważania z cyklu pt."co by to było gdyby mnie nie było" do niczego nie prowadzące. Nie podoba mi się. Rozumiem, że to tekst z 1984 roku, więc może z początków pana pisania? ja chciałbym coś z 2006 przecztać, żeby wiedzieć czy pan zmienił styl pisania czy dalej... Pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 po co tak duzo retoryczno-patetycznych pytań- uważałabym na nie.... dranie mogą się mścić na wierszach:) Pozdrawiam Agata
Chanah Letkowska Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jeszcze nie znalazlam odpowiedzi na wszystkie pytania, ale o ptakach to slyszalam, ze z zimna odlatuja... Bardzo przejmujacy utwor, ja prawie odplynelam, ale w pore powstrzymalam lzy... Pozdrawiam, Chanah.
Fagot Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Prawie wszyscy na początku swojej przygody z poezją piszą o tym samym i prawie wszystkim to nie wychodzi i nie inaczej jest tutaj. Poczekam chętnie na coś nowszego. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi