Jego Alter Ego Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 w ciągu dnia większość miasta w cieniu zapowiada burzę miło oddzielić się zasłonami w gościnnym spokoju rzeźbimy północe ciepło miękkim woskiem czułam lęk a nic się nie zmieniło słychać jeszcze ostatnie 127 zmiana na kurs nocny nieco bardziej stłumione śmiechy czasem szkło na betonie nasze eufoniczne szepty i nie wiem czy to grzejesz ty czy tylko twoje łóżko
Lady_Supay Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zastanawia mnie użycie wosku... Muszę kilka razy przeczytać ---- jeszcze tu wrócę. :) Słonecznie.
a._mrozinski Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Strofy wydają mi się poodrywane od siebie. Kilka fragmentów mnie zaciekawiło, ale cały wiersza dla kilku fragmentów.. raczej średnio. a. mroziński
Nechbet Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 ale ma klimat Skarbie, zostaję tu, ale jeszcze tutaj wrócę, jak będę miała więcej czasu :) pozdrawiam serdecznie Kochanie, buźki, Twój Kędziorek :** :)))
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 słychać jeszcze ostatnie 127 zmiana na kurs nocny nieco bardziej stłumione śmiechy czasem szkło na betonie nasze eufoniczne szeptyTo. reszta slabo do mnie przemawia. taka końcówka zawsze z Achmatową się kojarzy, (choc nie wiem czy to jej pierwotny pomysł) pozdr
zak stanisława Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 w gościnnym spokoju rzeźbimy północe ciepło miękkim włoskom, (he he ) Martyno! znam go,(troche przeinaczony) oj jak dawno, z któregoś warsztatu zimowego chyba, tak coś kojarzę -zapamiętałam, czyli wszedł w pamięć, i o to chodzi w poezji, BRAWO! pozdrawiam ES
Smok Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 powoduje takie odczucia jakiegoś frasunku i melancholii, a to dobrze, wiersz powinien napełniać głowę emocjami, przemyśleniami, takim krótkim zatrzymaniem czasu, ja sie na chwilę zatrzymałem. pozdrawiam.
bona Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 bie żałuję że przeczytałam:) pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 dziękuje bardzo wszystkim za komentarze,tym na tak i tym na nie:) pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 kotku mój, toż to taki stary wiersz;) pamiętam, dawno to byłow gościnnym spokoju rzeźbimy północe ciepło miękkim woskiem słychać jeszcze ostatnie 127 zmiana na kurs nocny nieco bardziej stłumione śmiechy czasem szkło na betonie nasze eufoniczne szepty i nie wiem czy to grzejesz ty czy tylko twoje łóżko dla mnie tyle, bez kursywy i jednego dwuwersu, ładniej chyba:)) buzi:) olcysko
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 a dla mnie ot bardzo ciepły utwór, pełen sentymentalizmu- i włąsnie za tą nutkę sentymentu (?) plusuję Pozdrawiam Agata
Espena_Sway Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 przyzwoity wiersz, mam uwagę do trzeciej zwrotki, zapisałabym taknic się nie zmieniło tylko tyle serdecznie Espena Sway :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 I jeszcze jeden na dobranoc - dzięki, uwielbiam taką ciszę z nocnym w tle:) Pzdr!
Fagot Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Miły, spokojny wiersz bez fajerwerków, który może wywołać chwile zadumy. Można by się czepiać szczegółów ale ja nie mam zamiaru podoba mi się tak jak jest :-) Pozdrawiam
kyo Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Martyno, hej! dobry wiersz kurcze, very dobry ;) pokombinowalbym troszenke z wersikami i to co w kursywie takie malo czytelne - pourywane. ale ciekawie tu :) Pozdrowki :)
Jego Alter Ego Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 nie spodziewalam sie ze sie spodoba.dzięki wszystkim :*
Rekomendowane odpowiedzi