Kwiat Pomarańczy Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 wszystko w kratkę nawet pogoda w kanonie po szkocku czerwono- zielonym deszczem przeplatana chłód przeszywa zgrabne nogi mężczyzny to wiatr zagląda pod kilt odswiętnej codzienności poza szczegółami nic nadzwyczaj odmienne
Kwiat Pomarańczy Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 hmmm chyba tytuł niezbyt trafny, skoro tyle osob obejrzalo a nikt nie skomentował, moze na mysl nasowa cos innego i dlatego nie zacheca. a moze nie zacheca całokształtem. obiektywizm nie jest moja mocna strona.
zak stanisława Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a co jest pod spódnicą szkota? w kratka?- he he pozdrawiam kwiatuszku
Atena Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 powtarzam za Poprzedniczką;) moze tak jeszcze coś z pierwszą strofa i będzie cacy wierszadełko:) pozdrawiam
Kwiat Pomarańczy Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 przychylam sie do komenarza dzie wuszki "tylko" juz usuwam a nad pierwsza strofa a i owszem popracuje . uklon w strone konstruktywnej krytyki.
Kwiat Pomarańczy Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 droga stanisławo co do tego co pod spódnicą.... ludzie powiadaja ze gdy wiatr silny to podwiewa i widac co kryje sie z tylu bo przod jest dobrze zabezpieczony. aktualnie chyba za slabo wieje bo nie bylo mi dane sprawdzic tych poglosek. ale jedno wiem i moge ci zdradzic dudy i kobzy szkoci maja imponujace ;)
zak stanisława Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 dudy- powiadasz? no musza mieć, skorą dmą! pozdrawiam ES
a._mrozinski Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Hehehe, lubię Szkotów, ale nie aż tak.. wolałbym żeby to była spódniczka jakieś młodej fajnej dziewczyny ;) no ale jest jak jest. I ode mnie jest plus. a. mroziński
Kwiat Pomarańczy Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze ze mamy odmienne upodobania bo ludzkosc mogla by byc zagrozona ;) a za plusa dziekuje.
Rekomendowane odpowiedzi