Patryk_Nikodem Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 ktoś rzuca zaklęcia na wiatr i krzyczy przez sen ktoś chciałby zapomnieć jak pociągi zapomniały o brudnych dworcach gdzie spotykam tylko kurz i rozmawiam z gazetami czarna magia- ktoś patrzy przez szybę ktoś szepcze zza okularów wmawiam sobie że to nie ty że oszukuję i na co dzień nie kradnę ciebie po kawałku moja sztuczna paranoja
Patryk_Nikodem Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 czekam na propozycje tytułu. pzdr
Olesia Apropos Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 wiesz już, co myślę o tym okropnym tytule;P no i najsmaczniejsze kąski raz jeszcze:jak pociągi zapomniały o brudnych dworcach gdzie spotykam tylko kurz i rozmawiam z gazetami wmawiam sobie że to nie ty że oszukuję i na co dzień nie kradnę ciebie po kawałku moja sztuczna paranoja pozdr/olcysko
Niewierny Tomasz Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Wiersz mi się podoba, ale tytuł rzeczywiście trzeba zmienić... chociaż z drugiej strony to dobry chwyt marketingowy;) Pozdrawiam
fr ashka Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 jestem zazdrosna o Olesię...! ;))) wiersz bardzo misie podoba napisany pod wpływem muzyki (jak się domyślam po tytule) i takie misie Twoje najbardziej... mniam :) pozdr, fr.ashka ;)
Sunny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Do czarnej magii idealnie pasuje ten wiersz wraz z tytułem :) tytuł powinien powtarzać się co wers wtedy napewno byłby to rytualny tekst na black witch party zakrapiany tequilą z sokiem truskawkowym lub różową finlandią. Uuaahahaa... A na poważnie wiersz mi się spodobał nie za tytuł który nic nie wnosi do tekstu ale za to że jest jakby niedokończony więc można przy nim popracować i polecam do tego miłe towarzystwo czy kobiet ?to zależy od ciebie... Aha jak na czarną banderę za wstawki o magii i to nietrafne minus ale za dobre chęci na początek plus - Pozdrawiam Jacek
Sunny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Propozycje tytułu : 1. przetłumacz na polski ... 2." Patryk Nikodem i jego magia" 3. "Co robię gdy się nudzę" 4. "Jaki to miał być tytuł" 5. "Wkurwiony dzieciak to ja"
Nata_Kruk Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 No właśnie, tytuł do wymiany... wg. mnie naturalnie. Sam wiersz bardzo fajny. Można go chyba inaczej zapisac, ale nie chciałbym podpowiadać, mnie też poprawiają..:)) W wersie... "ktoś chciałby zapomnieć".. pominęłabym.. ktoś czy w ostatniej zwrotce: ... wmawiam sobie że to nie ty że oszukuję i na co dzień - - - - - to.. że.. potrzebne..? nie kradnę ciebie po kwałku - - - -może właśnie.. kradnę..? Miłego dnia Patryku..:)
Sunny Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Polecam pisanie wierszy o czymś innym ponieważ czarna magia w tej pracy nie zagościła. A jeśli zdecydujesz się na tytuł to proponuję 1 albo 5.
Olesia Apropos Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ekhm... o co?:))
Patryk_Nikodem Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heheh, ale ja na poważnie z tym tytułem. nic nie mogłem wymyślic to wpieprzyłem taki jaki jest :d dzięki wszystkim pzdr
Espena_Sway Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 przyzwoity wiersz Patryku, niestety narazie nie mam pomysłu na tytuł, jednak obiecuję, że kiedy zacznie mi świtać, to napiszę :P serdecznie Espena Sway :)
Jerzy Rybak Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. otóż to. średniactwo. mechaniczne średniactwo. martwota. wypracowana poetyka. troche ogólników. suchy ten wierszyk - przykro mi.
pathe Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 po prostu dobrze piszesz.lekko.ale nie wchodzisz za paznokcie tym wierszem
Rekomendowane odpowiedzi