EWA_SOCHA Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 napęczniałe słowo nad poduszką otwieram oczy jasną dłonią rozcieńczam koszmar świt mogłoby mnie tam nie być mogłabym wyjść przecież Marcin Krystian Adam to on uderza ale sen jak zapewnienie czasem mocniej czasem tylko w twarz wyrażam zgodę historia wypełnia się jak kieliszek co noc wracam rzeczywiście muszę go kochać
Olesia Apropos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 ale sen jak zapewnienie czasem mocniej czasem tylko w twarz wyrażam niemą zgodę (...) sen wypełnia się jak kieliszek wracam co noc - najlepsze jak dla mnie może by się pozbyć tych wersów z pytajnikami? a przynajmniej tego: czy ja go kocham?? poza tym, no no wrócę buźka Ewuś
EWA_SOCHA Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 masz rację... :) wywalam pytające; dzięki:) pozdarwaim ewa
Olesia Apropos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 no, tak mi się wydaje, że teraz zgrabniej, Ewo:))
Gość Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to sie nie podoba mi. ile razy ten "sen"? pzdr
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A to już definitywnie jest o erotycznych fantazjach, które jak mniemam nawiedzają Cię EWO podczas snu. Jedno mnie tylko zastanawia dlaczego ich jest tam aż trzech. Ale jest też druga sprawa dlaczego wśród nich nie ma Jimmy'ego wywal Adasia. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 nie tak Jimmy, Ewa mówi że było ich trzech, lecz ona wybrała tego co bije, do białości,(alkoholik) a ona musi go kochać- masochistka czy co? podoba się gdyby usunąc jeden sen- sen mara..... pa! Es
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Jeżeli Marcin, Krystian, Adam to jedna osobistość- to gratuluję.
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Faktycznie to jest bardziej o przemocy niż o seksie, Jimmy się wypisuje...
Rekomendowane odpowiedzi