HAYQ Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Kiedy z trybuny przemawiał Władek Niewdzięczni byliśmymu Więc czekoladek (temu misiu) Nie damy Damy Tymu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Po co Tymowi te czkoladki kiedy on taki pulchny i gładki a zresztą każdy ma zdanie swe bo skoro Tymu, to Jamu nie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A mnie wciąż bawi i trzyma super twórczość Stasia Tyma, bawią jego kawałki za co więc do rozwałki, że humoru ster Tym trzyma?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Na cześć Stasia strzeli korek, dzisiaj, jutro czy we wtorek? Chętnie z lampką się przystawię w tej szczególnie miłej sprawie.
Vanity fare Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Wilki czasem szpilki wsadzą, w WuCe piszą że jest głupi. Ale słuszna linia z władzą w łaski sławy Tyma wkupi. Choć humor to trudna branża on z dowcipem zawsze zdanża. Ten pod Tobą dołki kopie, Ów przezywa - łysy misiek. Ja Cię polubiłem chłopie bo porządny z Ciebie Rysiek. Kiedy pijesz wódkę z myszy a koń stoi i nie słyszy. Można robić za KaOwca czy w przebraniu wiać do Szwecji byle w gierce w salonowca zawsze w słusznej trwać koncepcji. Trza ciemnotę wybić z głowy skrytożercom parówkowym. Cytaty, myśli i zdarzenia zaczerpnięte z: Miś Co mi zrobisz jak mnie złapiesz Rejs inne
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Bardzo trafna wyliczanka sytuacji oraz ról w których to brylował Stasiu bowiem Stasiu jest w Tym król.
Rekomendowane odpowiedzi