Ona_Kot Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 dużo lepszy niż poprzedni, który komentowałam. mimo wszystko jest zbyt rozciągnięty, miejscami przegadany. jeśli mogę, zaproponuję odrobinę przeredagowaną wersję tego tekstu. pozdrawiam
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 zaproponować zawsze można, z tym, że jest to polemika tak z postacią z grafiki, jak i z kimś znajomym; cięcia nie wchodzą w grę; już wyrzuciłam to, co było zbędne; pozdrawiam ewa
Ona_Kot Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 hmm, skoro cięcia nie wchodzą w grę, to nie mam co proponować chyba (teraz przekaz rozmywa mi się po prostu, wolałabym "zagęszczone") pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a To ślinia, wiesz mój mały synek tak spał, nieraz sie bałam że coś nie tak, a wyrósł na wspaniałego chłopa i teraz też śpi "z otwartymi oczami "- na warcie, coś mu zostało- he he buziam!
Fagot Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A no piękny ten „obraz” który tu czytam :-) Pozdrawiam
EWA_SOCHA Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a To ślinia, wiesz mój mały synek tak spał, nieraz sie bałam że coś nie tak, a wyrósł na wspaniałego chłopa i teraz też śpi "z otwartymi oczami "- na warcie, coś mu zostało- he he buziam! kto wie, może i kota stanie się wapaniałym mężczyzną, ostatnio mało rzeczy mnie dziwi;) buziaki-robaki
EWA_SOCHA Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:) pozdrawiam ewa
JACEK KAWECKI Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ewo jestem zachwycony czytam i czytam i nie mogę się naczytać świetna robota oby tak dalej
Nata_Kruk Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ewo, jeżeli tylko w myślach próbowałam poddać się sugestiom tego, co malarz chciałby przekazać jakiejś osobie... to na pewno nie pkusiałbym się,by to opisać..:) Ciekawie ujęłaś swoje myśli... bardzo mi się poodba. Pozdrawiam..:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Tym razem chyba będę zamykał stawkę:) Dzięki za ten wiersz, Ewo, było naprawdę rozkosznie:) A! No i miło, że jeszcze czasem wracasz do P:) Pzdr!
Ona_Kot Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 czytam kolejny raz i coraz bardziej byłabym za przeredagowaniem tekstu, ale wobec ogólnego zachwytu - moje sugestie wydadzą się raczej mało istotne pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi